Mit Ude og Hjemme: Fordele og konkurrencer i august

I denne måned kan du vinde lækker hudpleje samt gøre fordelagtige køb i vores shop.

Vind hudpleje fra Filorga

Filorga giver dig en mere finporet og glat hud med en mere levende udstråling. Du kan vinde et sæt bestående af Micellar Solution rensepleje, der blidt, men effektivt renser huden, samtidig med at den tilfører fugt. Scrub & Mask, som er en dobbeltvirkende peeling og maske, som skånsomt og effektivt virker eksfolierende, ilter huden og stimulerer cellefornyelsen for at efterlade den blød, fin og mere klar. Hydra Filler cremen er en intensivt gennemfugtende creme, der tilfører fugt, bibeholder og minimerer fugttab. Et kompleks giver en micro-filling effekt, der minimerer fine linjer. 
 
Vi bortlodder tre sæt, hver til en værdi af 1.025 kr. bestående af:
Filorga Anti-Ageing Micellar Solution 400 ml., Filorga Scrub & Mask 55 ml. og Filroga Hydra Filler Pro-Youth Moisturizer Care 50 ml.
 

Økologisk aloe vera fra Avivir

Med det høje indhold af bioaktivt økologisk aloe vera styrkes både hud og hår, og du passer på dig og din familie hele året. Aloe Vera Gel lindrer og reparerer ved solskoldet hud, insektbid, smårifter, røde haler mm. Og Aloe Vera-kosttilskud styrker immunforsvaret og holder maven i orden. Læs mere på www.avivir.dk AVIVIR plejeserier forhandles hos Matas og helsekostbutikker over hele landet.
 
Vi bortlodder tre pakker, hver bestående af AVIVIR Aloe Vera Face Creme, Aloe Vera Rich Night Creme, Aloe Vera Eye Gel, Aloe Vera Cleansing Foam, Aloe Vera Body Lotion, Aloe Vera Shampoo, Aloe Vera Gel samt Aloe Vera-kapsler (kosttilskud) til en værdi af 1.004,70 kr.
 

Fantastiske fordele

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du hver måned adgang til samtlige produkter til nedsatte priser på www.allershop.dk
Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det på mit.aller.dk, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage. 
Klik hér.