Mit Ude og Hjemme: Konkurrencer og fordele i april

I denne måned kan du vinde Zenz hårprodukter og en blender samt få gratis opskrifter.

Nemt at være sund

Ultimate Compact fra OBH Nordica er en højhastighedsblender med en kraftig motor på hele 1.200 watt. Blenderen kan mikse sunde frugt- og grøntsagssmoothies, knuse is, frø og kerner, lave nøddesmør og blende varme supper. 
Blenderkanden har en kapacitet på 1,2 l, og der medfølger et praktisk take away-krus på 600 ml med drikketud. Så bliver det ekstra nemt at tage sundheden med på farten.
Vi bortlodder 2 stk., hver til en værdi af 1.999 kr.
 

Vind økologiske Zenz produkter

Med en bred linje af hårpleje og stylingprodukter lavet af naturlige indholdsstoffer og med fokus på bæredygtighed og økologien har Zenz skabt et unikt univers, der nu bruges i hele verden. Du kan skabe dit eget økologiske Zenz-univers hjemme hos dig selv, hvis du bliver den heldige vinder af Zenz Treatment & Wellnesspakken. Læs mere om Zenz hårpleje på www.zenz.dk Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 53 53 84 05. 
Vi bortlodder 3 pakker, hver til en værdi af 1.100 kr.
 
Tip fra Zenz: Bland vores populære treatment-olie med lidt økologisk rørsukker og lav din egen økologiske kropspeeling. Bland din balsam med olien og lad den virke i håret i 15 min, så forstærker du dit hår. Børst dit hår med svinehårsbørsten hver aften inden sengetid og få et blankere hår.
 

14 sunde desserter

”Kan man nu blive slankere af kager og desserter?” spørger du måske. Og nej – du kan nok ikke forvente at tabe dig ved at spise de søde sager. Men opskrifterne, du kan downloade i denne måned, indeholder så få kalorier, at du sagtens kan spise dem med god samvittighed.
Hent opskrifterne hér.