Mit Ude og Hjemme: Konkurrencer og fordele i februar

I denne måned kan du vinde hotelophold eller et lækkert ur samt deltage i en eksklusiv rundvisning hos Aller.

Benniksgaard Hotelophold

Vind en overnatning i luksussuite med udsigt over Flensborg Fjord for to personer inkl. 3-retters middag efter kokkens valg (ekskl. vin), champagne, frugtkurv og chokolade på værelset ved ankomst, fri afbenyttelse af minibar samt egen udendørs sauna og vildmarksbad, Dreamwater Lounge-massage og voucher til Benniksgaards butik på 100 kr. Se mere om Benniksgaard Hotel på www.benniksgaardhotel.dk
 

Vi bortlodder et ophold til en samlet værdi af 5.020 kr.

- Gavekortet kan benyttes hele 2018
- Der tages højde for udsolgte dage
 
Med udsigt over den naturskønne Flensborg Fjord og med vidtstrakte marker som nærmeste nabo, kan du for alvor skrue op for forkælelsen med et værelse på Benniksgaard Hotel. I bor i luksussuiten med udsigt, her får I nemlig ikke bare en stor suite med en fantastisk udsigt over golfbaner og Flensborg Fjord, I får også et stort badeværelse med både brus og stort karbad. Desuden får du adgang til din egen hyggelige og private terrasse, med vildmarksbadet samt den udendørs sauna.
 
 

Flotte ure med kant

Copenhagen Watches er et nyt, dansk ur-mærke, som byder på nogle rigtig spændende modeller, der kombinerer elegant, nordisk design med både rå, nationale, sporty og udfordrende elementer.
Urene findes i tre serier: Casual, Classic og Sporty. Alle tre serier har deres eget særpræg og stil – men fælles er det danske flag, der – som Copenhagen Watches’ logo – pryder alle armbåndsure.
Bag Copenhagen Watches står Mai Johansson, der både er uddannet indenfor design, salg og marketing. Hun har tidligere lanceret sit eget mærke indenfor smykker og accessories – Mai Copenhagen, men med Copenhagen Watches er hun gået skridtet videre og har lavet nogle virkelig lækre herre- og dameure, der allerede er blevet en succes i udlandet.
 
Forhandler oplyses på tlf. 51 26 84 83 eller se mere på www.copenhagenwatches.com
Vi bortlodder to ure, hver til en værdi af 1.595 kr. 
 

GRATIS RUNDVISNING 

Kom med på en eksklu¬siv rundvisning i Allerhuset, hvor du hører om firmaets lange historie, om familien Aller, om husets arkitektur samt lidt om om¬givelserne. Du får mulig¬hed for at hilse på Ude og Hjemmes chefredaktør, Kasper Bækgaard, og der serve¬res et lille glas. 
Der er begrænsede pladser, så det er ”først til mølle”. 
Tid: Tirsdag den 20. marts kl. 16-18. 
Mødested: Aller Media, Havneholmen 33, 1561 Kbh. V (bag Fisketorvet) 
Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail hvorfra det er muligt at tilmelde sig. Er du ikke medlem, kan du tilmelde dig nu – så vil du modtage mailen inden for et par dage.  
 
Tilmeld dig hér.