Mit Ude og Hjemme: Konkurrencer og fordele i juni

I denne måned kan du vinde både vinde Avivir og Idun produkter samt måske få et Nyt Look.

IDUN Minerals

Det svenske mineral makeup-brand, IDUN Minerals, har netop udvidet sin portefølje til også at inkludere en komplet vegansk hudplejeserie, der er udviklet til få huden i balance og kan benyttes af alle hudtyper – selv de mest sensitive. Produkterne indeholder ingredienser fra æbler, vitaminer og mineraler for at beskytte og forberede huden før påføring af makeup. Produkterne virker i skøn harmoni med IDUN Minerals makeup. Den nye hudplejeserie er udviklet og produceret i Sverige og er ikke kun god for huden, men også for miljøet. Emballagen er lavet af genanvendeligt polypropylen plast, PET plast og miljøvenligt FSC-certificeret papir. Fra IDUN Minerals Skincare kan 3 heldige læsere vinde micelle-rensevand, ansigtsserum, dagcreme og natcreme. 

Vi bortlodder tre sæt bestående af micelle-rensevand, ansigtsserum, dagcreme og natcreme. Hvert sæt har en værdi af 1.046 kr.

Vind lækre produkter fra AVIVIR

AVIVIR passer på dig og din familie hele sommeren. Med det høje indhold af bioaktivt økologisk aloe vera styrkes huden, både før og efter ophold i solen! Aloe Vera Gel lindrer og reparerer ved solskoldet hud, insektbid, smårifter, røde haler mm. Aloe Vera kosttilskud styrker immunforsvaret og holder maven i orden på ferien. Læs mere om www.AVIVIR.dk og på facebook. AVIVIR forhandles hos Matas og helsekost over hele landet.

Vi bortlodder tre pakker bestående af Aloe Vera Sun Lotion SPF 15, Aloe Vera Sun Lotion SPF 30, Aloe Vera Sun Face Anti Age SPF 15, Aloe Vera KIDS Sun Safe SPF 30, Aloe Vera After Sun, Aloe Vera Gel samt Aloe Vera-kapsler (kosttilskud). Hver til en værdi af 1.019,85 kr.

 

Drømmer du om at få et nyt look? 

Så har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen foregår i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger. 

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail, hvorfra det er muligt at deltage. Er du ikke medlem, kan du tilmelde dig nu – så vil du modtage mailen inden for et par dage.  

Du kan tilmelde dig hér.