Mit Ude og Hjemme: Konkurrencer og fordele i september

I denne måned kan du vinde en mobiltelefon og kosttilskud.

Longo – kosttilskud til livet

Vi kan alle have brug for et ekstra tilskud – og vi har gjort os umage for at skabe produkter, der passer til netop der, hvor du er livet. Longo-serien, som hører under LongoVital, er en række kosttilskud, som indeholder specifikke næringsstoffer. Serien har altså fokus på enkelte vitaminer, mineraler eller planter i de forskellige varianter, og hvert kosttilskud er målrettet ét bestemt fokus, så du i Longo-serien altid kan finde et kosttilskud med lige dét, du søger. Alle Longo-produkter er danskproducerede. 
Vi bortlodder fire pakker bestående af: Longo HemoJern, LongoSkøn, LongoSøvn, LongoTranebær, LongoTranebær Tyggetabletter, LongoIngefær, LongoHvidløg, LongoC + Zink Stærk, LongoD Stærk og LongoB komplet. Hver pakke har en værdi af 799,50 kr. 
 

Vind en DORO mobil

Vind en Doro 8040, der er seneste skud på stammen i mobilproducenten Doros serie af bruger- og ældrevenlige smartphones. Telefonen har en stor 5”-skærm samt et 8MP-kamera og er udstyret med alle Doros signaturfunktioner som HD voice og ekstra høj lyd samt tre fysiske taster i bunden. Smartphonen kommer med en smart vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser. Med i præmien er også en wallet case, der beskytter din mobil mod stød, slag og ridser samt en screen protector fremstillet i solidt, hærdet glas.  
Læs mere på www.doro.dk, hvor du også finder liste over forhandlere.
Vi bortlodder en mobil samt wallet og screen protector til en samlet værdi af 3.000 kr.