Mit Ude og Hjemmes konkurrencer og fordele i april

Som medlem af Mit Ude og Hjemme kan du i denne måned vinde en SodaStream Source og en kaffemaskine samt downloade gratis opskrifter.

Lækkert design

Source er SodaStreams prisvindende, elegante maskine, der er kendetegnet ved sit slanke design 
og ikke mindst det intuitive LED-display, der fortæller dig, hvor gavmild du er med dine bobler. 
SodaStream Source har vundet den eftertragtede designpris Red Dot Award og har været ”bedst i test” i magasinet Mad & Bolig. 
Maskinen gør brug af kulsyre. Hver enkelt cylinder forvandler ca. 60 liter postevand til danskvand og tilmed til en literpris på blot ca. 1,70 kr. – altså langt under prisniveauet for danskvand i dagligvarehandlen. Samtidig sparer du besværet med at transportere pantflasker til og fra hjemmet. Det er hensigtsmæssigt for både dig, miljøet og din pengepung. 
Vi bortlodder to maskiner i farven hvid inkl. flaske og 6 x smage (4 x Fruits Watermix + 2 x Classics Watermix), hver gevinst har en samlet værdi af 1.540 kr.
 
 

Legacy Silver kaffemaskine

Legacy-kaffemaskinen fra OBH Nordica i støbt aluminium har et klassisk og elegant design, så den pynter på ethvert køkkenbord. Med et kraftfuldt varmeelement på 1550 W er kaffen brygget på under seks minutter ved høj temperatur (92-96 grader) for den bedste smag. 
Den har en bryggekapacitet på 1,25 liter, hvilket svarer til 10 kopper, og vandstandsindikator på såvel vandtank som kaffekande. Ledningen opbevares nemt under kabinettet.
Vi bortlodder to stk., hver til en værdi af 1.499 kr.
 

Gratis

Tarteletter er altid et hit, og så er de nemme at tilberede. Servér dem som forret, frokost eller natmad. Du får 12 fantastiske opskrifter på tarteletter – helt gratis.
Hent opskrifterne hér.