Mit Ude og Hjemmes konkurrencer og fordele i januar

Som medlem af Mit Ude og Hjemme kan du i denne måned vinde en SodaStream Power og produkter fra Sæbeværkstedet samt downloade gratis Protein kur.

Skøn forkælelsespakke 

Sæbeværkstedets produkter udspringer af kærlighed til naturens rigdom af råvarer og et ønske om at gøre hverdagen bare lidt bedre for dig.
I denne pakke er der produkter til den daglige hudpleje, såsom fodbalsam og håndbalsam, håndlavede sæber med økologisk olivenolie, olier til ansigt og krop, bodyscrub og ler til ansigtsmaske. Hertil kommer en egetræssæbeskål til sæben, hamphandske og dejlige børster til både bad og tørbørstning samt meget andet lækkert.
Vi bortlodder en samlet pakke til en værdi af 3.258 kr.
 

Smart SodaStream 

Den prisbelønnede SodaStream Power, der vandt ”Products of the Year 2017”, har et elegant design, som passer ind i et hvert køkken. Med SodaStream Power laver du bobler med et enkelt tryk på en knap, og på få sekunder forvandler du dit postevand til sprudlende danskvand. 
Med en SodaStream i hjemmet kan du gøre det mere spændende at få drukket nok vand i løbet af dagen, og den medfølgende kulsyrecylinder kan lave op til 60 liter danskvand.
Vi bortlodder to stk. hver til en værdi af 1.600 kr.

GRATIS

Hold din vægt med proteiner. Følg Ude og Hjemmes 5 dages proteinkur og tab dig 2 kg.
Her får du alle opskrifterne – så kan det ikke blive nemmere.
Klik hér.