Julekonkurrence: Vind præmier for 92.000 kroner

Julen står for døren, og gaverne hober sig allerede op i Familie Journals og Ude og Hjemmes store julekonkurrence med en samlet præmiesum på over 92.000 kr. Læs her, hvad du kan vinde, og hvordan du deltager i konkurrencen.

Eventyrlig julepynt

20 læsere kan vinde et julehjerte (249 kr.), et kræmmerhus (225 kr.) og et sæt fyrfadsstager (399 kr.) fra Nordahl Andersen, alt til en samlet værdi af 873 kr.

En kold nytårsaften sidder en fattig pige på et hjørne af gaden og prøver at sælge svovlstikker. Hun fryser så frygteligt og tænder en af svovlstikkerne for at holde varmen ... Vi kender alle sammen det sørgelige H.C. Andersen-eventyr om ”Den lille pige med svovlstikkerne”. Hvert år kommer der nye produkter til Nordahl Andersens H.C. Andersen Home-kollektion, og i år er det eventyret om ”Den lille pige med svovlstikkerne”. Både julehjerte og kræmmerhus er en af de ældste former for pynt til juletræet. Julepynten er lavet i forgyldt messing og har rød filtindsats og hank. Når du tænder lys i de søde fyrfadsstager, vil det skinne ud gennem stjernerne på himlen og danne et fint mønster på bordet. Se flere af de andre skønne pynteting på hcandersenhome.com.

Svar på spørgsmålet: 
Hvilken farve har filtet i hjertet og kræmmerhuset?
Send UHK RØDT eller UHK LILLA til 1445. 
Pris 10 kr. + alm. sms-takst*VIND

Sid godt i en håndbygget kvalitetsstol

Vi udlodder en lænestol (Nobel 8900 i lakeret eg med blågråt Capture-uldstof) fra Farstrup Furniture til en værdi af 17.300 kr.

Drømmer du om din egen specialfremstillede lænestol, hvor du kan hvile og slappe af efter en lang dag? Så får du chancen her. Nobel er en smuk og stilfuldt designet stol, hvor møbelsnedkerens små detaljer kæler for øjnene. Den trinløse justering af hvileposition og grebet om de lækre armlæn gør, sammen med møbelkvaliteten, Nobel-lænestolen fra Farstrup Furniture til et rigtig godt sted at tage en pause. Stolen er designet af Ole Tornøe, den er lavet i egetræ og med stoffer fra f.eks. danske Gabriel og Kvadrat samt Sørensens læder. Farstrup er dansk håndværk i verdensklasse, og du kan finde flere stole på farstrup.dk.

Svar på spørgsmålet: 
Hvad kan man vinde?
Send UHK STOL eller UHK BORD til 1445.
Pris 10 kr. + alm. sms-takst*

 

Elegante smykker i nordisk stil

To heldige læsere kan vinde hvert sit flotte smykkesæt fra Aagaard til en værdi pr. præmie på knap 12.000 kr. 

Det ene enkle og elegante smykkesæt i 14 karat guld med ægte diamanter består af en halskæde med diamantbesat guldvedhæng og tilhørende guldørestikkere med diamanter. Det andet, ligeledes i 14 karat guld, består af en halskæde med diamanter indfattet i tre små guldfirkanter, dertil matchende guldørestikkere med diamanter. Alt sammen holdt i en klassisk nordisk stil og fra Aagaard.

Svar på spørgsmålet: 
Hvilken smykkesten er monteret i smykkesættene?
Sms UHK DIAMANT eller UHK AMETYST til 1445. 
Pris 10 kr. + alm. sms-takst*

 

Flot og varm til vinter

Vi udlodder 9 vinterjakker (5 uldjakker og 4 dunjakker) fra Junge. 

Hvem siger, at vinterovertøj skal være mørkt og diskret? Ikke Junge i hvert fald. Vinteren er jo mørk nok i forvejen, så i stedet spiller man ud med denne dunjakke i en fantastisk, flot gul farve. Jakken har aftagelig hætte med kunstpelskant, den har lynlås, trykknaplukning og er syet i fire lag, hvor dunene ligger i down bags. Jakken findes i flere flotte farver i str. 34-50, pris 2.199 kr. Er man mere til en diskret vinterjakke, har du også muligheden for at vinde den lækre ternede uldjakke. Jakken har et stort revers og skrå, paspolerede lommer i siden, den er isoleret med Meida-isolering og for. Den findes i str. 36-50, pris 1.599 kr. Du kan se flere flotte frakker og jakker på junge.eu.

Svar på spørgsmålet: 
Hvilken farve har dunjakken?
Send UHK BLÅ eller UHK GUL til 1445.
HUSK at skrive din størrelse, og om du ønsker en uld- eller dunjakke.
Pris 10 kr. + alm. sms-takst*

Bliv din egen barista

Vi udlodder 2 kaffemaskiner fra DeLonghi til en værdi af 8.499 kr. pr. stk.

Med DeLonghi La Specialista bliver du din helt egen hjemme-barista. Maskinen har nemlig både indbygget kværn og autostamper og kan brygge forskellige kopstørrelser alt efter behov. Du behøver ikke være ekspert på kaffebrygning, for La Specialista er intuitivt programmeret med de mest gængse kaffedrikke, der kan skræddersys lige efter din smag og behov – uanset om det er en stærk aromafyldt espresso eller en lækker cremet cappuccino. Du kan fylde hele bønner i den automatiske kaffekværn, som kværner fra helt fint til groft. Den automatiske stamper leverer det perfekte tryk ved hjælp af håndtaget og sørger for, at du ikke spilder kaffegrums på bordet. Mælkeskummeren er designet, så du både kan lave en perfekt opskummet mælk til en cremet cappuccino, eller du kan opvarme mælk til din caffe latte. Se mere på delonghi.com.

Svar på spørgsmålet: 
Hvad kan man lave med La Specialista?
Send UHK KAFFE eller UHK SODAVAND til 1445.
Pris 10 kr. + alm. sms-takst*

OBS: Sidste frist for deltagelse er 12. december 2019