Ude og Hjemmes store julekonkurrence: Præmier for over 100.000 kr.

Så åbner vi gavesækken med dejlige julepræmier for over 100.000 kr. Ude og Hjemmes store julekonkurrence afvikles i samarbejde med Familie Journal. Sidste frist for deltagelse er tirsdag den 11. december.

Sov godt...

Nu har du muligheden for at vinde en bæredygtig og ventilerende designseng til en værdi af 26.995 kr. når Auping udlodder Europas mest solgte designseng, Auronde, til en heldig vinder. Auronde er designet af Frans de La Hay og fås både i enkeltmandsseng og dobbeltseng, med eller uden elevation og i 16 forskellige farver. Sengen, du kan vinde, er en dobbeltseng, 180 x 200 cm, i træfarven Wenge. Den har en Inizio-madras, medium, og 2 stk. plane Auping spiralnet-sengebunde.

Sådan deltager du i konkurrencen om en dobbeltseng

Vi udlodder en dobbeltseng fra Auping til en værdi af 26.995 kr.

Hvad er navnet på sengen?

SMS UHK AURONDE eller UHK ALFA til 1445. Pris 10 kr. + alm. Sms-takst*.

Se mere på auping.com

Juletræet med sin pynt...

Det første flettede julehjerte udsprang fra H.C. Andersens kreative hjerne og tog form med hans fingersnilde og saks. Firmaet Nordahl Andersen har kigget H.C. Andersen over skulderen og skabt det klassiske, flettede julehjerte i en forgyldt metalversion, som holder sig smukt fra år til år. Du får her chancen for at vinde fem fine forgyldte hjerter (2 x 8 cm og 3 x 10 cm) til dekoration i dine vinduer, på dit juletræ, eller hvad du selv finder på.

Sådan deltager du i konkurrencen om julepynt

Vi udlodder 11x5 julehjerter fra H.C Andersen Home til en værdi pr. præmie på 1545 kr.

Hvad forestiller julepynten?

SMS UHK HJERTER eller UHK STJERNER til 1445. Pris 10 kr. + alm. Sms-takst*.

Se mere på hcandersenhome.dk

Nemme samtaler

Doro 8040 er en brugervenlig smartphone med Doros specialudviklede og unikke brugerflade, der er mere intuitivt opbygget end brugerfladen i markedets gængse smartphones – det gør telefonen særligt egnet til dem, som ikke er så vant til smartphone-teknologi. Den Android-baserede 4G-telefon har en stor 5”-skærm samt et 8MP-kamera og er udstyret med alle Doros signaturfunktioner som HD voice og ekstra høj lyd samt tre fysiske taster i bunden. Smartphonen kommer med en smart, vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser. Sammen med telefonen udlodder vi et praktisk cover, der beskytter telefonens bagside og kanter.

Sådan deltager du i konkurrencen om en brugervenlig smartphone

Vi udlodder otte telefoner med cover fra Doro til en værdi pr. præmie på 2449 kr.

Hvor mange fysiske taster har telefonen Doro 8040 i bunden?

SMS UHK TRE eller UHK SKYTTEN til 1445. Pris 10 kr. + alm. Sms-takst*.

Se mere på doro.dk

En hjælpende hånd i køkkenet

Sæt velsmagende mad på bordet med Kenwoods pålidelige, sølvgrå køkkenmaskine, Chef XL KVL4100S, der letter madlavningen med sine mange funktioner. Uanset om du bruger K-beateren til at lave sprøde småkager, piskeriset til at piske en fyldig flødeskum eller dejkrogen til din hjemmelavede pizza, så hjælper det forskellige tilbehør dig med at optimere hver enkelt ret og lave lækker mad på kortere tid.

Sådan deltager du i konkurrencen om en Kenwood køkkenmaskine

Vi udlodder fire køkkenmaskiner Chef XL KVL4100S fra Kenwood, værdi pr. præmie 4500 kr.

Hvilken farve har den viste køkkenmaskine?

SMS UHK SØLVGRÅ eller UHK SORT til 1445. Pris 10 kr. + alm. Sms-takst*.

Se mere på kenwoodworld.com

De smukkeste armbånd

Nu har du chancen for at vinde et af disse smukke kalveskindsdarmbånd, designet af Christina Hembo for Christina Jewelry & Watches. Armbåndene er dekoreret med sterlingsølvcharms med ægte safirer, topaser og onyx.

Sådan deltager du i konkurrencen om armbånd

Vi udlodder tre armbånd med forsølvede eller forgyldte charms fra Christina Jewelry & Watches, hver præmie har en værdi af ca. 5788-7736 kr.

Hvem har designet armbåndet?

SMS UHK CHRISTINA eller UHK AMANDA til 1445. Pris 10 kr. + alm. Sms-takst*.

OBS!! Husk at oplyse, hvilken skindtype armbånd du ønsker at vinde (sort, sølv eller gyldent)

Se mere på christinawatches.dk

*Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, 72342000 (support alle hverdage kl. 9-15). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år. Præmierne kan ikke byttes.