Livsstil

3 TIPS TIL, HVORDAN DU KAN HOLDE DINE NYTÅRSFORSÆT

6. februar 2019
Handler dine nytårsforsæt også om et nyt år med sundere vaner, mere tid til børnene og en mindre travl hverdag? Så er du absolut ikke alene. Her får du tre gode råd til, hvordan du kan lette din hverdag og holde dine nytårsforsæt:
Kvinde er  køkkenet med sine børn
Annonce

1. FÅ MERE TID TIL BØRNENE

Noget der kan lette en travl hverdag og give mere tid til børnene er bl.a. at få leveret sin mad. Det er så dejligt nemt og bekvemt, og du undgår alle de lange køer i supermarkedet, trætte vokse og ikke mindst børn for ikke at tale om alle de søde fristelser, der nemt kan hoppe med ned i kurven. På nemlig.com kan du bestille al din mad, og de leverer direkte hjem til dig. De har et stort udvalg med både mad, discountvarer og specialbutikker, men de har faktisk også mange måltidskasser at vælge imellem. Så slipper du også for at skulle tage stilling til, hvad I skal spise. 

 

2. MERE MOTION

Synes du også, det er svært at få motion ind i en travl hverdag? Drop den dårlige samvittighed og prøv i stedet for at få en nogle hyggelige aktiviteter ind, måske endda nogle I kan lave sammen i familien. Gå ture med familien, hvor I får mulighed for at snakke sammen. Leg stopdans med børnene eller sæt yndlingssangene på og dans amok i 30 minutter. I kan også tage på cykelture sammen og udforske nye områder af byen. Det er alt sammen hyggeligt og kan laves sammen, store som små.

 

3. ET SUNDERE 2019

Hvis du gerne vil have, at 2019 skal være året, hvor du lever lidt sundere og endda taber dig, så er der hjælp at hente. Nemlig.com har bl.a. måltidskassen Slank, der består af lækre, velsmagende retter på få kalorier. De er nemme at lave og alle opskrifter tager op til 30 minutter at lave. Det koster ca. 46 kr. pr. kuvert, og 95% af ingredienserne er økologiske.

Brug koden Slank2019 og spar 50 kr. på din Måltidskasseordre fra nemlig.com. Klik HER for at benytte dig af tilbuddet 

Koden gælder til og med 30.04.19

Slankkasse

Du kan læse meget mere om nemlig.com’s måltidskasser her

 

 

Sponsoreret indhold