Læg det hemmelige puslespil

Glæd dig til ugens Ude og Hjemme, hvor du får et supersjovt puslespil - læg det – og vind kontante præmier for 15.000 kr.

Du finder "Det hemmelige puslespil" på forsiden af ugens Ude og Hjemme - som i denne uge er på hele 204 sider! Sammen med bladet får du både alle brikker og spilleplade til puslespillet.

Brikkerne til puslespillet finder du på bagsiden af lågerne på den sjove sommertegning, der er hæftet på som et ekstra omslag til sommerhæftet.

Med ugens blad får du også et nyt Junior-hæfte, der er fyldt med sjov og interessant viden, som både voksne og børn vil elske. Du får også ekstra krydsord, fortsættelsen på vores sommerroman og så kan du læse om Pia, som har smidt 30 kilo ved at følge diabeteskuren.

Du kan læse endnu mere om ugens blad her.

Sådan gør du

Du skal bruge saks + limstift + kuvert + frimærke.

1)    Frigør forsigtigt de 9 brikker fra tegningen på omslaget, som du får med sommerhæftet i næste uge – og læg dem med bagsiden opad.

2)    Læg bagsiderne af de 9 brikker i et kvadrat, så de sammen danner det hemmelige motiv.

3)    Lim brikkerne fast på den originale spilleplade, som du også får sammen med sommerhæftet i næste uge.

4)    Send spillepladen med din løsning til os i en konvolut til Ude og Hjemme og mærk brevet ”Hemmeligt puslespil” – så er du med i konkurrencen om de store kontante præmier.

1 præmie a 5.000 kr.
10 præmier a 500 kr.
25 præmier a 200 kr.
De 5.000 kr. og de 10 x 500 kr. udbetales kontant – de 25 x 200 kr. som gavekort til Bilka, Netto og Føtex.

Hele 36 heldige deltagere får en gevinst – din vinderchance er STOR!