Glæd dig til ugens Ude og Hjemme, hvor du får hele 184 sider sommerunderholdning! Du kan møde Tina og Sara, som tilsammen tabte 4,4 kilo, da de testede en 3-dages juice kur. Du får også en guide og lækre juiceopskrifter, så du selv kan prøve kuren. Læs også om Sara, som har mistet sin mor til en arvelig demenssygdom, men ikke selv ønsker at blive testet for den dødelige sygdom. Du får også 32 sider krydsord, opskrifter på lækre kager, tips til at flirte og meget, meget mere. Og så får I et nyt Junior-hæfte til familiens yngste, der denne gang handler om solsystemet.

God fornøjelse med dit Ude og Hjemme!

Ude og Hjemme nr. 30 er på gaden onsdag d. 26. juli 2017.

Vil du have Ude og Hjemme sendt direkte til døren?

Vil du læse Ude og Hjemme på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Ude og Hjemme i denne uge...

Mor og datter tabte 4,4 kilo med Juice Kuren

Tina Mattsson og hendes datter Sara gik på Juice Kuren i tre dage og fik mere energi, mindre lyst til sukker og tabte 2,2 kg hver. Selvom juice morgen, middag og aften i tre dage var en udfordring for mor og datter, så gennemførte de og var så tilfredse med resultatet, at de sagtens kan forestille sig at gå på Juice Kuren igen.

I ugens Ude og Hjemme kan du læse mere om Tina og Saras forløb på kuren - og så får du selvfølgelig også en guide og lækre juiceopskrifter, så du selv kan komme i gang.

Sara mistede sin mor til arvelig sygdom

19-årige Sara Bøg Pedersen står foran et grusomt livsvilkår. Hendes tre brødre har alle den arvelige sygdom Huntingtons. Selv tør hun ikke blive testet for den dødelige sygdom, der tidligere i år kostede hendes mor livet
 

Friske frugtkager med sprød top

Læg sommerens skønne frugter og bær i bunden af et tærtefad og top med en enkel smuldredej – nemmere kan det ikke blive. Og kagerne smager bare pragtfuldt. Du får 6 lækre kageopskrifter i ugens blad.

PSST...! Velkomst-tilbud: Få Ude og Hjemme til en god pris

Abonnement på Ude og Hjemme

 

Du finder alle Ude og Hjemmes konkurrencer her >>

Kender du letliv.dk? Her kan du læse om tidens populære kure og dele dine egne erfaringer med andre brugere.

Se videoerne om ugens blad på vores Youtube-kanal her >>