Onsdag d. 26. maj 2010 - af Diætist Lisa Bolting
Stegt sild med persillesauce
Server med kartofler og råkost - fra Slankeklubben

Varigt vægttab med Slankeklubben - klik her!
(4 portioner)
Det skal du bruge
500 g sildefilet
50 g rugmel
Salt og peber
4 tsk. oliemargarine
ALLE FISK ER SUNDE
- Selv om silden er en fed fisk, er den faktisk mere mager end mange kødudskæringer.
- Og fed fisk er på alle måder sundt, så jo oftere du vælger en menu med fisk, jo bedre.
Persillesauce
4 dl minimælk
1½ spsk. maizenamel
½ bdt. persille
Salt og peber
Tilbehør
Kogte kartofler
Gulerodsråkost
Citronbåde
Sådan gør du
Stegte sild: Skyl sildefileterne under koldt vand og klip rygfinnen af. Bland rugmel, salt og peber og vend sildene heri. Opvarm oliemargarinen på en slip let-pande og steg fileterne ved middelstærk varme i ca. 3 min. på hver side.
Persillesauce: Rør mælk og maizenamel sammen i en gryde. Bring saucen i kog under omrøring og lad den koge ved svag varme i et par minutter. Hak persillen og rør den i saucen. Smag til med salt og peber
Spejlæg
ENERGI PR. PORTION
382 kcal/1595 kJ
Fedt: 23 g
Kulhydrater: 18 g
Protein: 28 g
Kostfibre: 2 g