Stegt sild med persillesauce

Server med kartofler og råkost - fra Slankeklubben

Foto: Mannerup/Kate\'s Joint

Varigt vægttab med Slankeklubben - klik her!

(4 portioner)

Det skal du bruge
500 g sildefilet
50 g rugmel
Salt og peber
4 tsk. oliemargarine

ALLE FISK ER SUNDE

  • Selv om silden er en fed fisk, er den faktisk mere mager end mange kødudskæringer.
  • Og fed fisk er på alle måder sundt, så jo oftere du vælger en menu med fisk, jo bedre.

Persillesauce
4 dl minimælk
1½ spsk. maizenamel
½ bdt. persille
Salt og peber

Tilbehør
Kogte kartofler
Gulerodsråkost
Citronbåde

Sådan gør du
Stegte sild: Skyl sildefileterne under koldt vand og klip rygfinnen af. Bland rugmel, salt og peber og vend sildene heri. Opvarm oliemargarinen på en slip let-pande og steg fileterne ved middelstærk varme i ca. 3 min. på hver side.

Persillesauce: Rør mælk og maizenamel sammen i en gryde. Bring saucen i kog under omrøring og lad den koge ved svag varme i et par minutter. Hak persillen og rør den i saucen. Smag til med salt og peber

Spejlæg

ENERGI PR. PORTION
382 kcal/1595 kJ
Fedt: 23 g
Kulhydrater: 18 g
Protein: 28 g
Kostfibre: 2 g