sødt

sødt

desserter

kager

Alle artikler

Horoskoper

Nemme desserter på et øjeblik

Lav lækre og nemme desserter på et øjeblik. Her hos Ude og Hjemme finder du masser af lækre opskrifter ganske gratis. Og du kan finde din dessert-favorit lige nu! 

Gode desserter er den bedste måde, at afrunde et godt måltid på. Af samme grund er det vigtigt at du ligger en ekstra god indsats på dette område, da det især vil være dine desserter dine gæster kan huske.

Der findes rigtig mange forskellige typer af desserter, så når man skal vælge hvilken dessert man skal have, så er det en rigtig god ide at finde ud af hvornår man skal spise desserten eller hvad man har spist forinden. Hvis det skal være desserter til formiddagskaffen, så må det gerne være en lidt tung kage. Har man derimod spist for- og hovedret så skal det måske være en lidt lettere dessert, evt. creme brulée eller sorbet.

Desserter kan også passe til forskellige årstider. Der findes f.eks. rigtig mange sommerdesserter, hvor man kan bruge friske frugter eller måske endda frugter fra egen have. Dette er ofte lidt lettere desserter, som man ofte kan nyde om formiddagen i sommer varmen. Blandt de lækre desserter, du kan finde her, er der klassikere som citronfromage, sorbet, æblekage og rabarberkompot samt mange andre gode desserter.

Du kan også finde utallige traditionelle desserter, og her er det især juledesserterne der udgør vores udvalg. Men du kan også finde klassiske bagværk som hindbærsnitter.

Vi håber at du kan finde en masse gode desserter, som dig og dine gæster kan nyde. Vi kan garantere for, at der er nok desserter at tage fat i vores store udvalg, så det er bare om at komme i gang med at lave alle de lækre desserter.

Desserter til kaffen

Muffins er en lækker dessert både til kaffen og kagebordet. Når først man har haft fornøjelsen af at sætte tænderne i en disse små dejligheder, bliver man afhængig. Så pas på! Måske er det også derfor, at den lille kage gentagne gange er blevet kåret som kagen over dem alle. Den smager godt er delikat i sit udtryk – og så er det altid plads til én mere i maven. Dejen minder om en sandkagedej, men kan smagsgives med mange forskellige ingredienser; chokolade, frugt, nødder. Ja, kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan du pifte den lille kage op med. Og ikke mindst er den dejlig nem at bage. Så hvis du har tid, så inviter de små med i køkkenet. De vil elske, at være med til at bage muffins!

Du finder en skøn opskrift på muffins lige her!

Desserter til fødselsdagen

Skal du holde fødselsdag for familien, venner eller måske dig selv? Hvorfor så ikke smøge ærmerne op og gå en tur i køkkenet for at fremtrylle den helt store fødselsdagslagkage! Selvfølgelig er der er et lidt større arbejde forbundet med det, når du laver det hele selv fra bunden, men det er også en stor tilfredsstillelse, når du servere den færdiglavede lagkage for dine gæster.

Holder du fødselsdag om sommeren, kan du nyde godt af naturens egne råvarer ved at lave en sød og frisk jordbærlagkage med luftige bunde. Det som er særligt lækkert ved den her lagkage er, at den har en skøn kombination af det søde og friske, som enhver mund vil elske. Og så er det jo en lagkage – og lagkage er bare en lækker klassiker til fødselsdagsbordet.

Du finder opskriften på den lækre jordbærlagkage her!

Hvis du virkelig vil holde et brag af en fødselsdagsfest med en kage, der vil imponere alle dine gæster, skal du prøve fødselsdagskagen af AnneMette Voss fra `Den Store Bagedyst´. Den smager som en drøm og har samtidig et meget smukt udtryk.

Få opskriften på AnneMette Voss´ fødselsdagslagkage her! 

Sådan overtrækker du nemt din lagkage med marcipan

Tøver du med at overtrække din kage med marcipan, fordi du er nervøs for, at du kommer til at bøvle for meget med det? Så se med her i videon, hvor Mette Blomsterberg viser dig, hvordan du nemt kan overtrække din lagkage med marcipan uden, at du få sved på panden og rystende hænder. Velbekommen og god fornøjelse!