Tirsdag d. 12. november 2013 - af Pia Friis Andreassen. Foto: Martin Tanggaard
Æggesnaps til Dukan-kuren
Æggesnaps til Dukan-kuren med vanilje og citron er en nem og hurtiglavet dessert, som både børn og voksne kan lide.

Hver uge finder du lækre opskrifter til Dukan-kuren i Ude og Hjemme, og her på udeoghjemme.dk har vi også lavet en udførlig guide til dig, som gerne vil i gang med Dukan-kuren.
Få din guide, gode råd og opskrifter til Dukan-kuren her >>
Superslanke Hertuginde Kate
sværger til Dukan-kuren.
Hun er én af årsagerne til,
at Dukan-kuren er en
kæmpesucces i England.
sværger til Dukan-kuren.
Hun er én af årsagerne til,
at Dukan-kuren er en
kæmpesucces i England.
Opskrift til fase 1 = angrebsfasen i Dukan-kuren
RP = Rent protein
1 person
Ingredienser
1 bæger pasteuriserede æggeblommer (= 2 blommer)
1⁄4 tsk. vaniljepulver uden sukker
½ tsk. citronsaft
1-1½ tsk. stevia (Hermesetas drys let).
PRØV OGSÅ: Vaniljebudding til Dukan-kuren
Fremgangsmåde
Rør æggeblomme, vaniljepulver og citronsaft sammen. Smag til med stevia og spis straks æggesnapsen.