Pannacotta med ananas

Let og lækker dessert til weekenden

Det skal du bruge:
(2 personer)
1 blad gelatine,
1½ dl fløde (9 %),
1½ spsk. sukker,
½ vaniljestang,
1 dl græsk yoghurt (10 %),
4 cl hvid rom,
1 spsk. rørsukker,
1 lime (revet skal og
presset saft),
1 spsk. hakket mynte,
¼ dl frisk ananas i tern,
2 pecannødder.

Sådan gør du:
Læg gelatinebladet i en skål med koldt vand.

Kog fløde, sukker og vaniljestangen i et par minutter. Tag vaniljestangen op, flæk den, skrab kornene ud og bland dem i fløden. Tag gryden af varmen og tilsæt gelatine. Pisk til en glat masse og si blandingen.

Pisk yoghurten i og hæld massen i 2 forme. Stil dem i køleskabet i mindst 2 timer.

Bland rom, rørsukker, lime og mynte og hæld det over ananassen og mariner i mindst 30 min. Anret panncotta og ananas og hæld lidt af marinaden over.

Pynt med en ristet pecannød på hver pannacotta.