Fredag d. 30. november 2012 - af Pia Friis Andreassen / Foto: Martin Tanggaard
Appelsinmuffins
Lav lækre muffins

(15 stk.)
Ingredienser til dine muffins:
200 g smør
4 æg
250 g sukker
10 g majsstivelse
1 tsk. bagepulver
Revet skal af 1 økologisk appelsin
200 g hvedemel
1 dl appelsinsaft (ca. 2-3 appelsiner)
Store muffinforme af papir
Glasur:
1 dl flormelis
Ca. 1 spsk. appelsinsaft
Pynt:
Revet appelsinskal
Citronmelisse
BAG OGSÅ:
Blåbærmuffins
Blommemuffins
Sådan laver du muffins
Opvarm ovnen til 200°.Smelt smørret i en kasserolle. Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Pisk majsstivelsen i.
Bland bagepulver og appelsinskal med melet og rør blandingen i dejen skiftevis med det smeltede, afkølede smør og appelsinsaften.
Fyld muffinformene ca. ¾ op med dej og bag kagerne midt i den varme ovn i 12-15 min.
Glasur:
Rør flormelis med appelsinsaft og smør glasuren på de afkølede muffins.
Pynt med revet appelsinskal og citronmelisse.