Onsdag d. 2. maj 2012 - af Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Inge Skovsdal
Rødbede-chokolademuffins
Skønne muffins med chokolade og rødbede

Ca. 12 stk. chokolademuffins
Det skal du bruge til chokolademuffins:
150 g smør
200 g mørk chokolade
3 æg str. L
225 g sukker
200 g fintrevet rødbede
1 spsk. vaniljesukker
275 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
Chokolademuffins - sådan gør du:
Smelt smør og hakket chokolade over svag varme. Pisk æg og sukker hvidt og skummende og
rør rødbede og vaniljesukker i.
Vend hvedemel, bagepulver og chokoladesmør i æggemassen.
Kom dejen til dine chokolademuffins i 12 smurte muffinforme og bag dine chokolademuffins ved 175° i ca. 30 min.
Mærk efter med en gaffel, om dine chokolademuffins er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er dine chokolademuffins ikke færdige.
TIP:
Chokolademuffins holder sig saftige og lækre i flere dage.
Pynt evt. med glasur af flormelis rørt op med lidt saft fra revet rødbede, så den får en flot rød farve.