Rødbede-chokolademuffins

Skønne muffins med chokolade og rødbede

Chokolademuffins med farve fra rødbede

Ca. 12 stk. chokolademuffins

Det skal du bruge til chokolademuffins:

150 g smør
200 g mørk chokolade
3 æg str. L
225 g sukker
200 g fintrevet rødbede
1 spsk. vaniljesukker
275 g hvedemel
2 tsk. bagepulver

Chokolademuffins - sådan gør du:

Smelt smør og hakket chokolade over svag varme. Pisk æg og sukker hvidt og skummende og
rør rødbede og vaniljesukker i.

Vend hvedemel, bagepulver og chokoladesmør i æggemassen.

Kom dejen til dine chokolademuffins i 12 smurte muffinforme og bag dine chokolademuffins ved 175° i ca. 30 min.

Mærk efter med en gaffel, om dine chokolademuffins er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er dine chokolademuffins ikke færdige.

TIP:

Chokolademuffins holder sig saftige og lækre i flere dage.

Pynt evt. med glasur af flormelis rørt op med lidt saft fra revet rødbede, så den får en flot rød farve.