Valnøddekage med squash

Lækker formkage bagt med squash og gulerod samt mandelmel, kokosmel, kanel, ingefær og kardemomme.

Ingredienser

100 g smør
2 spsk. sukker
6 æg
2 dl fløde
1 dl mandelmelmel
2 dl kokosmel
2 tsk. bagepulver
4 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. kardemomme
200 g revet squash
200 g revet gulerod
150 g g hakkede valnødder 

 

PRØV OGSÅ: Lars Juuls citronkage med mandler og citronglasur

 

Fremgangsmåde

Smelt smørret. Pisk sukker og æg hvidt og tilsæt fløde og det smeltede smør lidt ad gangen. Tilsæt resten af ingredienserne og lad dejen trække på bordet i en ½ time, inden den hældes i en smurt springform. Bag kagen ved 175° i ca. 35 min., til den er gennembagt.