Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Røde koteletter og salat med perlebyg

Røde koteletter og salat med perlebyg

Written by Karoline Olesen On the 04/28/2018 - 08:00

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke

Ingredienser:

2 personer

100 g perlebyg
1 l vand
1 tsk. salt
½ agurk
1 lille rødløg
1 gul peberfrugt
1 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
½ dl hakket persille
2 koteletter
1 tsk. røget paprika
½ tsk. salt
1 spsk. smør

Prøv også: Koteletter i svampesauce [1]

Fremgangsmåde:

Kog perlebyggen i 10 min. i vand tilsat salt og lad den dryppe godt af. 

Halvér agurken på langs og fjern kernerne med en teske. Skær agurk, løg og peberfrugt i små tern og bland dem i perlebyggen sammen med olie, balsamico og persille. 

Krydr koteletterne med paprika og salt og steg dem i smør ved middelstærk varme i 5-6 min. på hver side.

Se også: Koteletter i fad gratineret med ost [2]

[3]

Landscape 1
0
artikel abo 05
2003 [4]
0

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/koed/roede-koteletter-og-salat-med-perlebyg

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/koed/svinekoed/koteletter-i-svampesauce
[2] https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/koed/svinekoed/koteletter-i-fad-gratineret-med-ost
[3] https://www.udeoghjemme.dk/om-os/koeb-abonnement-paa-ude-og-hjemme-og-spar-penge
[4] https://www.udeoghjemme.dk/workflow-groups/2003