Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Kartoffelsuppe med kylling

Kartoffelsuppe med kylling

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 04/12/2013 - 13:11

Det skal du bruge:
Suppe: 350 g kartofler,
1 lille løg,
1 l hønsebouillon,
200 g grønkål,
1 dl piskefløde,
salt, peber.
Endvidere:
800 g kyllingeunderlår (optøede),
2-3 spsk. olivenolie,
salt og peber,
1 potte hakket persille.

Gullasch [1]

Sådan gør du:
Kom kyllingelår i en gryde. Hæld vand på, så det dækker. Koges møre under låg i ca. 20 min. Pil kødet fra og mariner det med olie, salt og peber.
Lad det trække 5-10 min. Suppe: Skræl kartofl er og skær dem i mindre stykker. Hak løget groft. Kom begge dele i en gryde med bouillon og bring i kog. Lad det småkoge under
låg i 15 min. Fjern de grove ribber på grønkål. Skyl kålen grundigt og hak groft. Tilsæt kål og kog igennem. Blend suppen og kom den tilbage i gryden.
Tilsæt fl øde og varm op på ny. Smag til med salt og peber. Strø persille over.

Kyllingesuppe [2]

Tilberedningstid (ekskl. optøningstid): Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Landscape 1

Elsker du kartofler og suppe? Så kombiner de to med en lækker kartoffelsuppe fra isabellas.dk [3]

0
0

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/fjerkrae/kylling/kartoffelsuppe-med-kylling

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/koed/oksekoed/gullasch-1
[2] https://www.udeoghjemme.dk/
[3] http://www.isabellas.dk/mad/hovedretter/kartoffelsuppe-med-porre-og-urtetopping