Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Stjerneskud

Stjerneskud

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 04/12/2013 - 13:26

Det skal du bruge:
600 g rødspættefileter,
1 sammenpisket æg (str. L),
ca. 100 g rasp,
salt, peber, 2 spsk.
smør, 2 spsk.
olivenolie.
Endvidere:
4-8 skiver ristet rugbrød,
1 bdt. grønne asparges,
200 g krebsehaler,
2-3 spsk. lakserogn,
dildkviste,
1 citron i både.

Oksegryde [1]

Gullasch [2]

Dressing:
2 dl cremefraiche,
3-4 spsk. tomatketchup,
1 spsk. H.P. sauce,
paprika,
salt, peber.

Sådan gør du:
Skær den træede del af aspargesene. Blancher dem i letsaltet vand i ½-1 min. Spul med koldt vand.

Dressing: Rør ingredienserne sammen og smag til med paprika, salt og peber.

Krydr halvdelen af fiskefileterne med salt og peber og damp dem i en pande med lidt vand. Vend resten af fileterne i æg og derefter i rasp krydret med salt og peber. Steges på en pande i fedtstoffet til sprøde og gyldne 2-3 min. på hver side.

Landscape 1

Oplev et stjerneskud med et lille twist på familiejournal.dk [3]

0
0

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/fisk/mager-fisk/stjerneskud

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/koed/oksekoed/oksegryde-paa-15-minutter
[2] https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/koed/oksekoed/gullasch-1
[3] http://www.familiejournal.dk/Mad/Smat-og-godt/2012/08/33-Stjerneskud-med-asparges.aspx