Det skal du bruge:
Fars:
700 g hakket oksekød 8-12 %
1 finthakket løg
2 fed hakkede hvidløg
50 g parboiled ris
1 tsk. timian
1½ tsk. salt
1 tsk. peber
2 x 450 g tomater (8-10 stk.)
Endvidere:
¼ l piskefløde
honning
salt og peber
1 potte, hakket persille
Opvarm ovnen til 180°.
Sådan gør du:
Fars: Kog ris efter anvisningen på emballagen. Skær toppen af tomaterne. Lad evt. stilk sidde. Udhul tomaterne og gem tomatkødet. Rør farsen sammen inkl. de nykogte ris.
Fordel farsen i de udhulede tomater. Sæt dem i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Sæt "låget" på.
Bages midt i den varme ovn i 30 min. Hak tomatkødet groft og kom det i en kasserolle sammen med fløden. Lad det simre for svag varme i 10 min. Smag til med honning, salt, peber. Tag gryden af varmen og vend hakket persille i.
Tilberedningstid: Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 30 min.
Farserede tomater
Landscape 1
0