For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Fremgangsmåde
Salt vandet let, og kog det op i en gryde. Tilsæt gulerodstern og aspargesstykker a 1 cm, og kog i 3 minutter.
Lad grøntsagerne dryppe af i en sigte, og gem kogevandet.
Smelt smørret i en gryde, til det bruser op. Tilsæt melet, og rør rundt i et halvt minut.
Kom skinketern, bælgede ærter og de kogte grøntsager i saucen. Kog op, og smag til med salt og peber.
Spæd saucen op med mælken og derefter med ca. halvdelen af kogevandet til en god sauce. Lad saucen simre i 5 minutter.
Servering: Tænd ovnen på 200°. Lun tarteletterne. Anret dem på et fad, fyld saucen i tarteletterne, drys med hakket brøndkarse, og servér med det samme.