Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Tarteletter med skinke, asparges og gulerod

Tarteletter med skinke, asparges og gulerod

Written by dkeditorial On the 06/05/2021 - 19:10

Ingredienser

  • ½ L vand
  • 3 gulerødder
  • 250 g grønne asparges
  • 2 spsk. smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 250 g kogt skinke i tern
  • 500 g ærter
  • Salt og peber
  • 2 dl mælk
  • 20 tarteletter
  • 1 potte brøndkarse

Læs også:

Tarteletter med to slags fyld

[1]

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke

Fremgangsmåde

  • Salt vandet let, og kog det op i en gryde. Tilsæt gulerodstern og aspargesstykker a 1 cm, og kog i 3 minutter.
  • Lad grøntsagerne dryppe af i en sigte, og gem kogevandet.
  • Smelt smørret i en gryde, til det bruser op. Tilsæt melet, og rør rundt i et halvt minut.
  • Kom skinketern, bælgede ærter og de kogte grøntsager i saucen. Kog op, og smag til med salt og peber.
  • Spæd saucen op med mælken og derefter med ca. halvdelen af kogevandet til en god sauce. Lad saucen simre i 5 minutter.
  • Servering: Tænd ovnen på 200°. Lun tarteletterne. Anret dem på et fad, fyld saucen i tarteletterne, drys med hakket brøndkarse, og servér med det samme.

 Martin Tanggaard
Læs også:

Paneret skinkeschnitzel med tomatsauce

[2]

Landscape 1
0
2122 [3]
Tarteletter med to slags fyld
Paneret skinkeschnitzel med tomatsauce
0
5884527

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/tarteletter-med-skinke-asparges-og-gulerod

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/fisk/tarteletter-med-slags-fyld
[2] https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/koed/svinekoed/paneret-skinkeschnitzel-med-tomatsauce
[3] https://www.udeoghjemme.dk/workflow-groups/2122