4 personer
Det skal du bruge:
1½ kg blåmuslinger
2-4 fed hvidløg i skiver
2 ds. flåede, hakkede tomater
1½ dl hvidvin
2 dl fiskebouillon
2 tsk. timian
1 potte hakket persille
Tilbehør:
300 g pastaskruer (gerne fuldkorn)
Tilbehør:
Kog pasta efter anvisning på emballagen.
Prøv også: Muslingesuppe [1]
Sådan gør du:
Muslinger:
Skyl muslingerne under den kolde hane. Fjern "skægget" og kasser dem, der ikke lukker helt. Kom hvidløg, tomater, vin, bouillon og timian i en stor gryde og varm op. Lad det herefter simre i 5-7 minutter uden låg. Kom muslingerne i sovsen. Øg varmen og lad det småkoge under låg ca. 5 min., eller til muslingerne har åbnet sig. Kasser dem, der eventuelt er lukkede. Dræn pasta. Vend pasta med muslinger og sovs. Strø persille over.
Tilberedningstid:
Ca. 35 min, heraf arbejdstid ca. 30 min.
Prøv også: Varmrøget laks og stegte rodfrugter [2]
Muslinger med tomatsovs og pasta
Landscape 1
0