Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Kylling og kartofler i fad

Kylling og kartofler i fad

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 04/12/2013 - 17:08

4 personer

Det skal du bruge:

800 g kyllingelår
2-3 rødløg
1 kg kartofler
4 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber
250 g vindruer

PRØV OGSÅ: Kylling i kokosmælk [1]

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 200°. Skær løgene i kvarter. Skrub kartoflerne rene og skær dem i kvarter. Dup dem tørre. Vend kyllingelår, løg, kartofler, olie og timian sammen i ovnens bradepande. Sørg for, at kyllingelårene vendes med skindsiden opad. Sæt bradepanden i ovnen i 40 min., til kyllingelårene er knap møre. Tag bradepanden ud. Strø vindruerne over og krydr med salt og peber. Steg retten i yderligere ca. 5 min., til kyllingekødet er netop gennemstegt.

Tilberedningstid:

Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Andebryst med stegt tilbehør [2]

Landscape 1

Nogle gange skal det bare være nemt. Få opskriften på en nem kylling i ovn på familiejournal.dk [3]

0

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/fjerkrae/kylling/kylling-og-kartofler-i-fad

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/Opskrifter/Hovedret/2012/10/40 Kylling i kokosmaelk.aspx
[2] https://www.udeoghjemme.dk/Opskrifter/Hovedret/2012/10/42 Andebryst med stegt tilbehoer.aspx
[3] http://www.familiejournal.dk/Mad/Hovedret/2013/04/16-Nem-kylling-i-ovn.aspx