Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Frittata med bacon og champignoner

Frittata med bacon og champignoner

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 04/12/2013 - 17:27

4 personer

Det skal du bruge:

8 æg
75 g revet cheddarost
1 tsk. salt
¼ tsk. peber
1 potte persille
200 g bacon i tern
150 g brune champignoner
250 g blommetomater

Tilbehør:

Groft rugbrød
Ca. 450 g kogte majs (fra frost)


Prøv også: Omelet med rejer
[1]

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 200°. Læg bagepapir i en ovnfast form (ca. 20 x 20 cm). Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Rør ost, salt, peber og hakket persille i. Sæt blandingen til side.
Steg baconen på en pande over middelstærk varme i 5 min. Rens champignonerne og skær dem i halve. Steg dem sammen med baconen i yderligere 5 min. Skær tomaterne i halve og læg dem i panden. Steg det hele i yderligere i 2 min. Hæld æggemassen i det ovnfaste fad og fordel bacon, champignoner og tomater i massen. Sæt fadet midt i den varme ovn i ca. 30 min., eller til æggemassen er stivnet.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

Prøv også: Omelet med grøntsager og sojasauce [2]

Landscape 1
0

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/fjerkrae/aeg/frittata-med-bacon-og-champignoner

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/Slank/Sund-mad/2008/35-53/2008-38-Omelet-med-rejer.aspx
[2] https://www.udeoghjemme.dk/Slank/Sund-mad/2012/09/39-Omelet-med-groentsager-og-sojasauce.aspx