4 personer
Det skal du bruge:
8 æg
75 g revet cheddarost
1 tsk. salt
¼ tsk. peber
1 potte persille
200 g bacon i tern
150 g brune champignoner
250 g blommetomater
Tilbehør:
Groft rugbrød
Ca. 450 g kogte majs (fra frost)
Prøv også: Omelet med rejer
[1]
Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 200°. Læg bagepapir i en ovnfast form (ca. 20 x 20 cm). Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Rør ost, salt, peber og hakket persille i. Sæt blandingen til side.
Steg baconen på en pande over middelstærk varme i 5 min. Rens champignonerne og skær dem i halve. Steg dem sammen med baconen i yderligere 5 min. Skær tomaterne i halve og læg dem i panden. Steg det hele i yderligere i 2 min. Hæld æggemassen i det ovnfaste fad og fordel bacon, champignoner og tomater i massen. Sæt fadet midt i den varme ovn i ca. 30 min., eller til æggemassen er stivnet.
Tilberedningstid:
Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.
Prøv også: Omelet med grøntsager og sojasauce [2]
Frittata med bacon og champignoner
Landscape 1
0