Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Kylling Cordon Bleu og Dijondip

Kylling Cordon Bleu og Dijondip

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 04/12/2013 - 17:35

4 personer

Det skal du bruge:

4 kyllingefileter (ca. 700 g)
4 skiver ost
4 skiver kogt skinke
4 spsk. hvedemel
2 sammenpiskede æg
1½-2 dl rasp
Olie til stegning
Salt og peber

Stegte kartofler:

Ca. 1 kg kartofler
2 spsk. olie
Salt

Dijondip:

250 g Karoline Fraiche 15 % rørt med 2-2½ tsk. dijonsennep

Tilbehør:

350 g ærter (frost) kogt efter anvisningen


Prøv også: Kylling med spinat og rodfrugter [1]


Sådan gør du:

Stegte kartofler:


Skrub kartoflerne rene, skær dem i både og dup dem tørre. Vend dem med olie på en plade med bagepapir. Steg dem i en 220° varm ovn i ca. 25 min. Vend dem undervejs og krydr med salt mod slutningen.

Kylling:

Afpuds kyllingefileterne. Bank dem ud til 3 x størrelsen med en kødhammer e.l. Læg ost og skinke på den ene halvdel af kødet. Fold kødet sammen og luk med en tandstikker. Vend kødpakkerne i mel, æg og rasp i nævnte rækkefølge. Lad dem hvile en kort stund, så paneringen sætter sig. Steg dem i olie over middelstærk varme i ca. 6 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 35 min.

Prøv også: Kalkungryde [2]

Landscape 1

Prøv også denne opskrift på klassisk cordon bleu fra familiejournal.dk [3]

0

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/fjerkrae/kylling/kylling-cordon-bleu-og-dijondip

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/Opskrifter/Hovedret/2012/10/40 Kylling med spinat og rodfrugter.aspx
[2] https://www.udeoghjemme.dk/Opskrifter/Hovedret/2012/09/39 Kalkungryde.aspx
[3] http://www.familiejournal.dk/Mad/Hovedret/2013/08/32-Cordon-bleu.aspx