4 personer
Ingredienser till laks i kokosmælk
675 g laksefilet
1 løg
1 broccoli
½ spsk. rød karrypasta (eller mere, hvis du kan lide krydret mad)
2 spsk. olie
4 dåser kokosmælk a 165 ml
Citronsaft:
Fiskesauce eller sojasauce
Tilbehør:
Ca. 4 dl fuldkornsris
Prøv også: Muslinger med tomatsovs og pasta [1]
Sådan gør du:
Tilbehør:
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Laks i kokosmælk:
Skær løget i strimler. Del broccolien i små buketter og skær stokken i tynde skiver. Sautér karrypastaen i olien under omrøring i ½ min. Hæld kokosmælk på og bring den i kog. Lad den småkoge under låg i 5 min. Tilsæt løg og broccoli og lad det simre under låg i 2 min. Fjern evt. skind på laksen og skær den i grove tern. Kom laksetern i gryden og lad det hele simre i 3-4 min., eller til laksen netop er mør. Smag til med citronsaft og fiskesauce.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
Prøv også: Laks med lun salat [2]