Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Laks i kokosmælk

Laks i kokosmælk

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 05/06/2013 - 14:13

4 personer

Ingredienser till laks i kokosmælk

675 g laksefilet
1 løg
1 broccoli
½ spsk. rød karrypasta (eller mere, hvis du kan lide krydret mad)
2 spsk. olie
4 dåser kokosmælk a 165 ml

Citronsaft:

Fiskesauce eller sojasauce

Tilbehør:

Ca. 4 dl fuldkornsris

Prøv også: Muslinger med tomatsovs og pasta [1]

Sådan gør du:

Tilbehør:

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Laks i kokosmælk:

Skær løget i strimler. Del broccolien i små buketter og skær stokken i tynde skiver. Sautér karrypastaen i olien under omrøring i ½ min. Hæld kokosmælk på og bring den i kog. Lad den småkoge under låg i 5 min. Tilsæt løg og broccoli og lad det simre under låg i 2 min. Fjern evt. skind på laksen og skær den i grove tern. Kom laksetern i gryden og lad det hele simre i 3-4 min., eller til laksen netop er mør. Smag til med citronsaft og fiskesauce.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Laks med lun salat [2]

Landscape 1
0

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/fisk/fed-fisk/laks-i-kokosmaelk-0

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/fisk/skaldyr/muslinger-med-tomatsovs-og-pasta
[2] https://www.udeoghjemme.dk/Opskrifter/Hovedret/2012/12/52 Laks med lun salat.aspx