Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Lammekotelet med løg-appelsinsalat

Lammekotelet med løg-appelsinsalat

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 05/06/2013 - 14:28

4 pers.

Ingredienser til lammekotelet med løg-appelsinsalat:

4 dobbelte lammekoteletter
2 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber

Stegte kartofler:

600 g tyndskallede kartofler
2 spsk. olie
Salt

Appelsinsalat:

6 søde appelsiner
1 lille hakket løg
1 bdt. mynte

PRØV OGSÅ: Koteletter i fad fratineret med ost
[1]

Fremgangsmåde:

Stegte kartofler:

Skrub kartoflerne rene og skær dem i halve. Dup dem tørre og vend dem med olie på en plade med bagepapir. Steg dem gyldne og møre midt i en 220° varm ovn (ca. 25 min.). Vend dem undervejs og krydr med salt mod slutningen.

Appelsinsalat:

Skræl appelsinerne og fjern også den hvide hinde. Skær appelsinerne i tynde skiver og læg disse taglagt på et fad. Strø løg over. Skyl mynten, dup den tør, hak bladene groft og strø dem over appelsinskiverne.

Koteletter:

Dup koteletterne tørre og brun dem i olien ved god varme. Skru ned til middelstærk varme og krydr dem med timian, salt og peber. Steg dem i yderligere 2-3 min. på hver side alt efter tykkelse.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Bøf og salat med mango [2]

Landscape 1
0

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/koed/lam/lammekotelet-med-loeg-appelsinsalat

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/Opskrifter/Hovedret/2013/01/01 koteletter i fad gratineret med ost.aspx
[2] https://www.udeoghjemme.dk/Opskrifter/Hovedret/2012/08/33 Boef og salat med mango.aspx