Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Svampesuppe og sprøde persillebrød

Svampesuppe og sprøde persillebrød

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 05/06/2013 - 14:56

4 pers.

Ingredienser til svampesuppe og sprøde persillebrød

750 g svampemix
1 finthakket løg
2 spsk. olie
¾ l grøntsagsbouillon
½ l madlavningsfløde 8 %
1 tsk. timian
Salt og peber
½ potte persille

Tilbehør:

4 grovboller
Olie
2-3 finthakkede fed hvidløg
½ potte persille, hakket

PRØV OGSÅ: Porresuppe
[1]

Fremgangsmåde:

Rens svampene og del dem i mindre stykker. Steg løget i olien i et par minutter over middelstærk varme. Øg varmen og tilsæt svampene. Lad dem stege, til de tager farve (3-4 min.). Hæld bouillon og fløde på og tilsæt timian. Bring det i kog og lad det herefter simre i 5 min. Smag til med salt og peber.

Skyl persillen og dup den tør. Hak den fint og strø den over suppen ved servering.

Tilbehør:

Del bollerne i halve og rist dem. Dryp lidt olie over. Top med hvidløg og persille.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Varme supper

Hold dig mæt og varm i vinterkulden med skønne supper. Vi har samlet hele 24 opskrifter...

Landscape 1
1

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/vegetar/svampesuppe-og-sproede-persillebroed

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/Opskrifter/Hovedret/2013/01/03 landmand porresuppe.aspx