Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Rejespyd med lime og chiliflager

Rejespyd med lime og chiliflager

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 08/22/2014 - 14:45

Få din guide, gode råd og opskrifter til Dukan-kuren her >> [1]

Opskrift til fase 1 = Angrebsfasen i Dukan-kuren

RP = Rent protein

Aftensmad til 1 person
eller forret til 2 personer


Superslanke Hertuginde Kate
sværger til Dukan-kuren.
Hun er én af årsagerne til,
at Dukan-kuren er en
kæmpesucces i England.

Ingredienser

300 g rå tigerrejer
Saften af 1 lime
¼-½ tsk. tørrede
chiliflager
½ spsk. fintrevet,
limeskal (økologisk)
Evt. limebåde

Dressing
2 dl skyr eller
fromage frais
1 knust fed hvidløg
3 spsk. finthakket
koriander
Evt. skummetmælk

PRØV OGSÅ: Dukan-kurens Skaldyrssalat med æg, rejer og muslinger [2]Fremgangsmåde

Rejer: Lad rejerne tø, hvis de er frosne.
Opvarm ovnen til 200°. Pil rejerne, men lad halespidsen sidde tilbage. Fjern den sorte tarmstreng ved at lave et lille snit med en spids kniv. Træk rejerne på spyd. Dryp limesaft over og krydr med chili.
Læg rejespyddene på en plade med bagepapir. Sæt pladen på næstøverste rille i den varme ovn i ca. 5 min. Vend spyddene efter 4 min. Strø hakket limeskal over rejerne og servér dem evt. med limebåde til.

Dressing: Rør skyr, hvidløg og koriander sammen. Spæd evt. med lidt mælk, hvis du synes, dressingen er for tyk.

Landscape 1
1
0

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/fisk/skaldyr/rejespyd-med-lime-og-chiliflager

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/Slank/Dukan/2011/Dukankuren/Dukanforord.aspx
[2] https://www.udeoghjemme.dk/Slank/Dukan/2013/08/31-Dukan-Skaldyrssalat.aspx