Published on Ude og Hjemme (https://www.udeoghjemme.dk)

Hjem > Groft brød med kerner og valnødder

Groft brød med kerner og valnødder

Written by Kirsten Gamst On the 06/04/2015 - 14:10

1 brød

Ingredienser

25 g gær
2 dl vand
50 g rugmel
75 g grahamsmel
Ca. 800 g hvedemel
Et nip salt
2 dl hvidtøl
40 g hakkede mandler
40 g hakkede valnødder
40 g græskarkerner

 

PRØV OGSÅ: Lone Landmands Porterbrød [1]

 

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet og tilsæt resten af ingredienserne.
Ælt dejen godt igennem, til den er blød og smidig og ikke længere fedtet.
Lad dejen hvile i 45 min. Form brødet, snit det på oversiden og lad det efterhæve i 30 min.
Sæt det i ovnen ved 230° og skru straks ned til 200°. Lad brødet bage i ca. 15 min.

Landscape 1
0

Source URL: https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/bagvaerk/broed/groft-broed-med-kerner-og-valnoedder

Links
[1] https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/bagvaerk/broed/porterbroed