4 personer
Ingredienser
1 rød peber
2 skiver toastbrød
300 g laksefilet
400 g sejfilet
1 bdt. persille
1 fed hvidløg
Salt og peber
1 usprøjtet citron
2 spsk. rasp
1 spsk. rapsolie
1 bdt. dild
1½ dl cremefraiche
Tilbehør
Kogte kartofler og tomatsalat
PRØV OGSÅ: Kartoffelkager med røget laks [1]
Fremgangsmåde
Brænd skindet på peberfrugten sort med en gasbrænder eller under ovnens grill og læg peberfrugten i en plasticpose.
Blend brød, to slags fisk, persille, hvidløg, 1 tsk. salt, ½ tsk. peber, citronsaft og -skal til en jævn fars. Form farsen til bøffer og vend disse i rasp.
Steg bøfferne ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Pil den afkølede peberfrugt fri af skindet, fjern kernerne og blend frugtkødet med dild og cremefraiche. Smag til med salt og peber.
Servér fiskebøfferne med kogte kartofler og tomatsalat.
11 lækre pizzaer:
11 lækre pizzaer (ikke Jamie Oliver)








Lukket pizza med skinke
Lækker og praktisk pizza - også god til picnic. Se opskriften her [5]




Mexicansk pizza
Hjemmelavet pizza inspireret af Mexico med tacosauce og jalapenos - se opskriften her [7]


Pizzasnegle
Lav lækre pizzasnegle med tomat, ost og skinke - børnene vil elske dem. Se opskriften her [8]


Pizza med italiensk fyld
Pizza med mozzarella, parmaskinke, broccoli og ruculasalat - se opskriften her
[9]


Speltpizza med parmaskinke
Super pizza med parmaskinke og meget mere - se opskriften her [10]




Pizza variable
Pizza med parmaskinke, peberfrugt, ananas og meget mere - se opskriften her
[12]