Charlotte single igen

Charlotte troede hun er havde fundet sin sidste kæreste, da hun i efteråret fortalte om Karsten. Men nu er hun single igen

Efter bare en enkelt sæson af Singleliv, kunne 39-årige Charlotte Hyllekvist Hansen sidste år melde sig ud af programmet, fordi hun var stødt ind i den store kærlighed.

Den kønne enlige mor fra Glostrup var blevet stormende forelsket i den syv år ældre Karsten, og deres forhold udviklede sig lynhurtigt allerede efter første date.

- Mit liv er vendt fuldstændig op og ned. Jeg er utrolig lykkelig og meget afslappet, sagde hun til Ude og Hjemme i efteråret, hvor man også kunne se det forelskede par i Singleliv.

LÆS OGSÅ: Claus fra Singleliv: jeg er bange for at blive såret

Forholdet varede i ti måneder

Men nu er det slut. Efter ti måneder valgte Charlotte at gøre forholdet forbi, og hun har nu været single igen siden midten af maj.

- Det var en meget svær beslutning, og det tog mig et par måneder at komme frem til. Men en morgen vågnede jeg og kunne mærke, at nu kunne jeg ikke mere, siger Charlotte, som selv er overrasket over, hvordan så stor en forelskelse kunne ændre sig så meget på under et år.

- Jeg havde forventet, at han skulle være min sidste kæreste, og det var svært at erkende, at sådan skulle det ikke være. Jeg havde jo de bedste intentioner.

LÆS OGSÅ: Charlotte er forelsket

De små ting kom snigende

De mere private årsager til bruddet, vil hun gerne holde for sig selv, men hun oplevede klart, at deres forskelligheder blev mere og mere tydelige, som tiden gik og hverdagen satte ind.

- Der kom en masse små ting snigende, og vi havde meget forskellige holdninger til mange ting. Også hvordan et forhold skal være, siger Charlotte, som nåede at komme ind på livet af Karstens to mindre børn. Afskeden med dem, gør bestemt ikke bruddet lettere.

Har det godt med sig selv lige nu

Alligevel er Charlotte sikker på, det var det rigtige valg, og hun befinder sig rigtig godt tilbage i singlelivet.

- Jeg er ikke skræmt over at være single, og jeg har det faktisk vildt godt med mig selv for tiden, siger Charlotte, som så småt er begyndt at date igen.

- Meget stille og roligt, griner hun.

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!