Mor sammen med mor

Hjælpen er nær for 17–årige Line fra De unge mødre. Lines mor er nemlig både nybagt mor og mormor

- Jeg vil altså ikke kaldes for bedstemor, griner 35-årige Lisette. - Så hellere mormor, siger hun så. For knap to måneder siden blev hun mormor, da hendes datter, 17-årige Line, fødte en lille velskabt pige.

Blot to måneder forinden havde Lisette selv født sit ottende barn - en lille velskabt dreng. - Ja, det lyder helt vildt. De er jo onkel og niece til hinanden. siger Lisette med et smil. Lige for tiden ruller nye afsnit af De unge mødre over skærmen, hvor man kan opleve familien med den store børneflok fra Hals i Nordjylland.

Læs også om Puk: Gravid og forladt igen

Børneflokken tæller 17-årige Line, Mia på 15, Majken på ni, Mike på otte, tvillingerne Emil og Ida på syv, Jim på to og nu lille Philip på tre måneder.
- Det kom som lidt af en overraskelse, da vores Line fortalte, at hun var gravid. Men min mand og jeg blev enige om, at vi ville hjælpe hende så godt, vi kunne, fortæller Lisette, der er hjemmegående. - Det hele går op i børn hos os, og jeg elsker det. Vaskemaskinen kører i døgndrift, og der skal laves meget mad, siger Lisette, der lige nu nyder sin barsel sammen med Line.

Se også video: Camilla og Benjamin aflyser skilsmissen

- Vi kan jo hjælpes ad og se efter hinandens børn. Det er også trygt for Line, fordi hun bare kan spørge eller se, hvordan jeg griber det an, forklarer Lisette, der må siges at have en vis rutine i nyfødte børn.

- Men Philip bliver den sidste. Og nu hvor børnebørnene er begyndt at komme, er det nok også en meget god ide, smiler Lisette.