VIDEO: Camilla og Benjamin aflyser skilsmissen

Utroskab, skænderier, misforståelser og alt for lidt voksentid er årsagen til, at Camilla og Benjamin Petersen fra De unge mødres drøm kæmper med kærligheden

Utroskab, skænderier, misforståelser og alt for lidt voksentid er årsagen til, at seerne hver eneste uge kan følge 24-årige Camilla og 25-årige Benjamin Petersens ihærdige kamp for kærligheden i Kanal 4's nye serie "De unge mødres drøm". For havde parret ikke fået muligheden for at medvirke i realityserien, er de overbeviste om, at de for længst havde underskrevet skilsmissepapirerne.

- Tilbuddet om at være med i programmet kom i rette tid. Vi var begyndt at kigge efter nyt sted at bo hver især og var virkelig indstillet på, at det var slut, fortæller Camilla ærligt. Men i stedet er det lykkedes for en parterapeut i programmet at vende den negative stemning mellem det unge par og genskabe den forsvundne kærlighed.

Læs også: Camilla og Benjamin bliver gift

- Vi har haft det hårdt i flere år og bare ignoreret det. Men nu føler vi begge, at vi gør en indsats for at få det godt igen, siger hun, hvilket hurtigt bekræftes af Benjamin: - Vi er enige om, at en skilsmisse må være sidste udvej. Med fem børn sammen er der visse forpligtigelser, og jeg vil jo allerhelst have, at de vokser op i en tryg kerne familie, siger han, der selv kommer fra én.

Camilla derimod har hverken kontakt til sin mor eller far, men netop derfor betyder det også alverden for hende, at hendes elskede børn får en hverdag med en mor og far sammen.

- Og så elsker Benjamin og jeg jo stadig hinanden. Vi har bare haft brug for hjælp til at finde gnisten igen, siger Camilla, der for nylig fødte sit femte barn.

Foto: Steen Wrem