Dating

Dating

Alle artikler

Horoskoper

Dating

Hvordan har du det med dating? Nogle elsker følelsen, de får, når de møder en ny person over en god middag med et godt glas vin, mens andre kan få koldsved bare ved tanken om risikoen for akavet stilhed eller mangel på samtaleemner. Men alligevel gør man det; dater. For hvordan finder man ellers kærligheden, hvis man ikke kaster sig ud i det en gang imellem?

Vores opfordring er klar: Spring ud i det! Også selvom det måske ikke altid er lige sjovt – men hvor mange frøer er det nu lige, man skal kysse, før man finder prinsen? I nogle tilfælde mange – rigtig mange! Men prinsen er derude, og det samme er prinsessen.

Det med dating kan dog være lidt af en jungle indimellem… Derfor har vi her samlet vores bedste råd og fif til en god oplevelse med dating, hvad enten det drejer sig om dating for unge, dating 40+, dating 50+ eller dating for seniorer. 

Hvordan skal jeg date?

Der er mange forskellige måder at date på, og det er forskelligt, hvad der virker bedst for én. Det kan være, du mest er til den gode gammeldags form for dating? I så fald kan du læse vores bedste råd til en hyggelig date på den ”go’e gammeldwaws” måde her, hvor du også får tips til at date generelt.

Dog er dating også efterhånden blevet lidt af et virtuelt fænomen, og antallet af dating sider/dating sites og dating apps er stadigt stigende. Hvis du er en smule forvirret over de mange muligheder (det er vi også), så har vi samlet en oversigt over netdating hjemmesider, der forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej.

Hvad der virker bedst for dig, kan du kun selv afgøre – prøv dig frem, og så skal du helt sikkert nok finde en dating metode, der virker godt for dig.  

Succes med scoringer

Så kom metoden på plads, men hvordan er det nu lige, du får den anden person til at falde pladask for dig? Der skulle jo allerhelst komme en partner ud af daten (medmindre formålet selvfølgelig er et andet…). Det kan du også læse lidt om her på siden. Blandt andet giver vi dig 3 tips til at flirte og guider dig til, hvordan du får en mand til at forelske sig i dig.

Men selvom du flirter på livet løs – og gør det godt – så er der også lidt flere ting, der skal falde i hak. Forhindringer er der nok af, men forhåbentlig kan du blive godt nok rustet til at møde dem med løftet pande!  Faktisk viser det sig nemlig, at for eksempel din bolig har en del at sige. I en undersøgelse med 1000 singlepersoner svarede hele 77 % af mændene, at de lægger meget mærke til, hvor ryddeligt en kvindes hjem er. Så et rent hjem må da være et led i vejen til en mands hjerte! Hvor stor betydning din bolig har for et eventuelt forhold, kan du læse mere om her

Hvad afgør, om I er et godt match?

Falder det hele i hak med en god date, en omgang vellykket flirten og en dejlig person at være sammen med, så er i godt på vej til at blive et godt par. Men selvom omstændighederne for, at lige præcis I to fandt hinanden måske virker tilfældige, så er de det altså ikke helt. Der er nemlig flere ting, der afgør, om I er et godt match, og ikke kun en hyggelig første date.

Blandt andet kan jeres immunforsvar faktisk have betydning for, hvorvidt I finder hinanden tiltrækkende eller ej. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at vi bliver tiltrukket af personer med et immunforsvar, der er anderledes fra vores eget. Det kan du læse mere om her.

Også jeres placering i søskenderækken kan have noget at sige, ligesom jeres sprog har betydning. Det viser sig, at jo flere ens ord og udtryk i bruger, jo bedre kemi har i. Og man skal ikke kimse ad kemi!

Elsk dig selv først

Dating er uden tvivl noget af det mest nervepirrende, og det kan både være på den gode og den dårlige måde. Du kan blive nervøs, du kan blive selvbevidst, og du kan blive utroligt kritisk over for dig selv. Og når først du begynder at tvivle på dig selv, så begynder din partner måske også at gøre det. Derfor er selvtillid utroligt vigtig på en date; man kan jo nærmest stråle. Sex- og samlivsekspert Helle Hartz er enig og mener, at det er utroligt vigtigt for en kvinde at være tilfreds med sin egen krop:

- Der er ikke noget mere sexet end en kvinde, der hviler i sin egen krop. Som ikke bekymrer sig om at trække maven ind eller stramme balderne, når hun er nøgen med en mand. Og når man elsker sig selv, er det også nemmere at elske (med) andre. 

I denne artikel kan du læse hendes bedste råd til at lære at elske sig selv og sin krop.

Plads til spas

Nu blev det pludselig meget seriøst, men dating skal også være sjovt! Derfor kan du her på siden ikke kun læse om gode råd og datingvejledninger. Der skal også være plads til lidt sjov, og derfor kan du finde artikler med lidt sjov viden som for eksempel 7 grunde til at kønne piger ofte er singler. Måske kan du nikke genkendende til enten at være for kræsen eller i virkeligheden at have nok i dig selv?

Du kan også for eksempel læse om, hvad dit ansigt fortæller om dig. Yderst interessant er det også at læse om monogami. For er det virkelig noget for dig? Det er ikke alle, der finder det naturligt at befinde sig i et monogamt forhold. Rent faktisk er det heller ikke naturligt – det kan du læse mere om i denne artikel om monogami. Her peger Magrethe Vadmand også netop på, at det er forskelligt fra person til person, hvad der er det mest rigtige:

- Nogle mennesker lever monogamt og er hinanden utro, eller lever monogamt og drømmer om noget andet. Andre mennesker lever i åbne forhold og har svært ved at binde sig eller længes efter mere tryghed. Men ingen af delene er sandt for alle.

Vi lever efterhånden i et samfund, der kan acceptere det meste – eller som i det mindste bevæger sig i den retning. Så hvad enten du er til monogami eller ej, så er der en date til dig derude. Og denne generelle accept gør det altså også ekstra sjovt at date! På med ja-hatten og nyd det skønne dating-eventyr.

For det ER et eventyr, og vi håber, at vi med denne side kan hjælpe dig lidt på vej til at betragte det sådan. Singler er der nok af, og hvis bare du dater på dine egne præmisser og gør det, der føles godt for dig, så skal det nok blive rigtig sjovt.