Er han den eneste ene? Tjek hans sprog

Ord er vigtigere end udseende, størrelse og job, når det kommer til at finde ud af, om du har fundet den eneste ene. Du skal ganske enkelt lytte til de ord, han siger, og du vil finde dit svar.

Han er sød og rar? Tjek!
Han er lækker? Tjek!
Han er sjov? Tjek!
Han siger… Argh… ikke tjek!

Ja, vi vil jo helst kunne sætte så mange flueben som muligt ved den fyr, vi drømmer om skal være vores kommende mand, far til vores børn eller livsledsager. Men nu viser ny forskning, at du skal droppe alt det andet og fokusere på, om jeres ord passer sammen, skriver Woman's Health.

Har du brug for at slanke dig lidt inden næste date? Prøv denne sunde wok-ret fra slankeklubben.dk og find også mere inspiration på siden

Folk, der bruger samme ord, når det handler om pronominer, præpositioner, konjunktioner og kvantorer, har større chance for at finde sammen og rent faktisk blive sammen, viser undersøgelser fra Texas Tech University.

Og hvad er det så for nogle magiske ord, I skal matche? Det er ord som: Jeg, hende, om, aldrig, meget, fordi og andre helt almindelige ord, som vi bruger hele tiden. Det, der er specielt ved dem er, at vi mennesker ikke bruger de ord ens, og de siger meget om vores personlighed.

Din bolig tænder ham af. Se hvorfor her

 

De samme ord = god kemi

Forskerne har taget udgangspunkt i flere studier og et af dem gik ud på at lade mænd og kvinder speed-date. Her viste resultaterne bagefter, at de folk som brugte mange af de samme ord og vendinger, havde god kemi og var mere tiltrukket af hinanden.

Du kan jo også forsøge at indfange ham gennem mad - prøv denne opskrift fra Jamie Oliver

Senere kiggede forskerne på længden af folks forhold og her viste det sig igen, at par, der bruger de samme vendinger, holder længere. Hvis han siger "virkelig" i hver anden sætning og du også gør, jamen så er I et match. Så slå lytte lapperne ud næste gang, du møder en fyr!