Forelsket i den samme fyr

Mette og hendes veninde har samme smag i fyre og nu er de begge blevet forelsket i den samme fyr. Hvad skal de gøre? Læs svaret her.

Min veninde og mig er begge 25 år og har været bedste venner i mange år. Vi har samme smag i mange ting, også når det handler om fyre. Det har dog aldrig været et problem, indtil nu. I vores fælles omgangskreds er der en fyr, som er så sød. Han er single og meget udadvendt og flirter meget, når vi ses. Både med min veninde og mig. Som regel plejer den ene af os at trække sig, hvis det er sket før, men denne her gang, hverken kan eller vil nogen af os opgive ideen om at score ham. 
Det er blevet rigtig hårdt at være sammen alle sammen, fordi vi sidder og vogter på hinanden. Vi er begge meget bevidste om det, men har ikke snakket om det, fordi det er så svært. Hvad skal vi gøre?
Kh Mette

 

Kære Mette
Det er ikke altid til at styre, hvem man går hen og forelsker sig i, og det er sådan det er med dig og din veninde nu. Men jeg tænker, at faktisk så ligger beslutningen ikke hos jer, men hos fyren, I begge har et godt øje til. Viser han nogen interesse for nogen af jer? Som du skriver, så flirter han meget, så måske er han slet ikke forelsket i nogen af jer, men bare ude på lidt sjov og ballade. Måske bliver han forelsket i en af jer, og i det tilfælde må den der står tilbage simpelthen bare acceptere det.

Jeg synes under alle omstændigheder ikke I skal konkurrere om ham, når I er sammen. Det kan hurtigt blive rigtig giftigt og ligefrem pinligt. Jeg synes I skal tage en snak om det, hvor I netop sætter ord på den svære situation, men at I også må prøve at være forstående over for muligheden for at blive den, der står tilbage med et blødende hjerte. Og så må I arbejde på at være storsindet over for den anden og glæde jer over den andens held og lykke. Hvis fyren ender med at score en af jer, kan I overveje at holde en pause i jeres venskab, så den forsmåede kan slikke sine sår, indtil skuffelsen er forduftet. Jeg synes I skal lade skæbnen (og fyren) råde, og så se, hvordan det udvikler sig. Det kan jo også være, at han finder sammen med en helt tredje. Og så kan I om ikke andet trøste hinanden.
De bedste hilsener Helle  

Læs også: Jeg er så jaloux