Becky og Marks mareridt: Flyttemændene stjal alt

De var lige blevet forældre og glædede sig til at starte deres nye tilværelse i en større lejlighed. Men flyttemændene stjal alle deres ejendele. Heldigvis findes der også gode mennesker.

Becky og Mark mistede troen på deres medmennesker, da flyttemænd stjal alt, hvad parret ejede. Men gaver og penge fra fremmede har overvældet det unge par, og de har fået troen tilbage og mere til.

Som nybagte forældre glædede Becky og Mark sig til at flytte og få lidt mere plads. De skulle skabe et dejligt hjem for deres lille familie. Men den drøm fik nogle samvittighedsløse svindlere spoleret.

Læs også: Mie fik en fødselsdepression: Jeg kunne ikke holde mine børn ud

Stjal alle deres ting

Alt var pakket ned i flyttekasser, og Becky og Mark så til, da flyttemænd fra flyttefirmaet Lee Green kørte væk med deres møbler, hårde hvidevarer, tøj og ting. Parret kørte selv til deres nye bolig på førstesalen over pubben Horse and Jockey i Walsall Wood, England, som Mark er bestyrer for. De ventede og de ventede, men flyttevognen og flyttemændene dukkede aldrig op – de var heller ikke til at få fat i. Becky og Mark var ikke kun blevet snydt. De havde fået stjålet alle deres ejendele.

– Jeg bliver helt dårlig, når jeg tænker på, at jeg selv inviterede dem ind i mit hjem. Jeg talte endda med en af dem, mens de gik ud med flyttekasserne. Han virkede interesseret i vores datter og fortalte, at han selv havde en lille søn. Han ville gerne være hurtigt færdig, så han kunne komme hjem til ham, fortæller 22-årige Becky Szenk.

 

Hjælp i nøden

Hun og Mark anede ikke, hvad de skulle stille op, da tyveriet gik op for dem. De kontaktede politiet, men det kom der ikke noget ud af. De måtte flytte ind i en tom bolig uden så meget som en natdragt eller en seng til deres datter.

Men da alt så mest håbløst ud, kom hjælpen til parret fra nær og fjern. En ven oprettede en støtteside på internettet, og fremmede donerede ikke kun penge til parret. De fik foræret spisebord og stole, senge, en sofasæt i læder, kommoder og bogreoler, en vaskemaskine, babylegetøj og et køle-fryseskab.

– Selv stamkunderne i Marks pub er kommet med gaver til os. De vil sikre sig, at vi ikke tror, at alle er som de falske flyttemænd. Vi er simpelthen så taknemmelige, siger Becky.

Læs også: Vuggedød: Baby kvalt i forældrenes seng

Selv om hun er lykkelig over folks gavmildhed, er Becky stadig ked af at have mistet ting, som ikke kan erstattes, f.eks. hendes forlovelsesring og de gaver, som parret har foræret hinanden.

Parret havde håbet på at få hjælp til det mest nødvendige, da de lod sig interviewe til den lokale avis. Men ud over møbler og andre store ting har de også modtaget sengetøj, håndklæder, en kedel og en brødrister samt hele 43.000 kroner.

– Vi ville bare gerne sørge for, at vores datter Ariyah ikke manglede noget. Nu har vi fået meget mere, end vi bad om, siger 28-årige Mark Higgins.

Læs også: Claudia fandt sin mor efter 33 år