Gravide Kristen forstår at fortælle en sød nyhed

Da Kristen skulle fortælle sin kæreste, Cory, at hun er gravid, gjorde hun det med mosede bananer. Se hans søde reaktion på denne video.

Kristen forstår at servere en sød nyhed på en sød måde. Nemlig ved at servere mosede banan for sin kæreste, Cory.

LÆS OGSÅ: Rørende video: Endelig brudevals

-Jeg kan ikke se denne video uden at græde. Vi er så lykkelige. Vi skal have en baby. En stor tak til alle for jeres kærlighed og støtte, sådan skriver Cory Williams, 34, på sin YouTube-kanal, DudeLikeHELLA, hvor han har lagt en video ud af sig selv og Kirsten, da hun på sin egen helt specielle måde fortæller Cory, at han skal være far.

Kristen havde netop fundet ud af, at hun ventede sig, da hun fandt på at fortælle nyheden på en helt speciel måde til Cory.

Sød og rørende reaktion

Han har i forvejen en kanal på YouTube hvor han plejer at fortælle om sit liv i Alaska, hvor de bor. Det er som regel videoer om at være ude at fiske eller andre hobbyer, så han syntes kun, det var sjovt, at Kristen forslog, at de skulle lave en video, hvor han skal prøve at genkende forskelle madvarer.

LÆS OGSÅ: Ena Spottag: Jeg drømmer om mand og barn

Det hele var dog kun for at snyde Cory. For hele Kristens idé var, at servere ting, børn godt kan lide, og faktisk fangede Cory forholdsvis hurtigt budskabet, da han fik serveret mosede bananer.

Siden videon blev uploaded på YouTube er den blevet set mere end 2 millioner gange.

Se hans søde og rørende reaktion på nyheden her på videoen på YouTube: