Baby smidt i sø af sin mor: Reddet efter to timer

En lille dreng er blevet reddet op af en sø efter to timer alene i vandet. Han var blevet smidt i søen af sin egen mor. Se den dramatiske redningsaktion her.

Den 9. december hørte politibetjenten Ruth Cheptoon noget, som man bestemt ikke forventer at høre midt om natten ved søen Chinga i Kenya: Paniske skrig og gråd fra en baby lød i mørket ude fra vandet.

Lydene kom fra den lille Brandon Gitahi, som ifølge The Mirror var blevet kastet i vandet midt ude på søen af sin egen mor, fordi hun ikke så sig i stand til at tage sig af ham og så det som den eneste udvej at lade sønnen drukne. 

Lod sin baby drukne i havet: Nu har hun fået sin straf

Alene i vandet i to timer

Moderen var selv flygtet efter sin forfærdelige gerning, men på mirakuløs vis var det lykkedes lille Brandon at holde sig flydende alene i vandet ved hjælp af sin jakke, som havde dannet luftbobler og fungeret som en slags redningsvest.

Man regner med, at drengen har kæmpet i vandet i to timer, før Ruth Cheptoon hørte ham, tilkaldte hjælp og i mellemtiden svømmede de 150 meter ud på søen for at fiske ham op.

5-årige Emma er en helt: Reddede lillesøster fra at drukne

Brandon var naturligvis både skræmt og oprørt, da Ruth sammen med de tilstødende redningsfolk endelig fik ham op af vandet, men han var ikke kommet noget til rent fysisk.

I videoen ovenover kan du se det dramatiske øjeblik, hvor Brandon reddes.

Ondt - eller bare god opdragelse? Her overlades baby til sig selv i pool

Siden redningsaktionen har Brandon været indlagt til observation på et nærliggende hospital, hvor Ruth Cheptoon også har våget over ham, som var hun hans egen mor. Historien melder ikke noget om, hvad der skal ske med Brandon efter indlæggelsen.

Brandons rigtige mor er derimod blevet opsporet af politiet og sidder nu i fængsel for sin frygtelige handling.

Advarsel: Børn kan drukne 24 timer EFTER de har badet