Bubber og Østersø solgt for 21.000 kroner

Der er ingen tvivl om, at 50-årige Dorthe får sig en ordentlig én på opleveren, når hun snart skal til middag med Bubber og clairvoyant Anne-Marie Østersø. Dorthe vandt auktionen til fordel for Knæk Cancer med et imponerende bud på hele 21.095 kr. for en aften i selskab med de to Ude og Hjemme-medarbejdere.

Bubber og Østersø er blevet solgt på auktion for godt 21.000 kr. til fordel for Knæk Cancer.


- Jamen, jeg syntes bare, det lød rigtig sjovt. Og Bubber er så sød. Det kan da kun blive skægt. Anne-Marie Østersø kender jeg ikke så godt, men det kan jeg jo komme til. Jeg synes, clairvoyance er rigtig interessant, og jeg har faktisk også selv arbejdet lidt med tarot-kort, sådan på hyggeplan.

50-årige Dorthe fra Espergærde løb med sejren, da der i slutningen af oktober blev holdt auktion til fordel for Knæk Cancer.

LÆS OGSÅ: Ingrid fik konstateret kræft lillejuleaften

Skøn middag og hotelovernatning

Ude og Hjemme støttede den gode sag ved at sætte en uforglemmelig oplevelse på højkant gennem auktionshuset Lauritz.com: Nemlig en aften med Bubber og Anne-Marie.

Vinderen af aftenen, som byder på en skøn middag på den italienske restaurant San Giorgio i København i selskab med de to Ude og Hjemme-kendisser, og en efterfølgende overnatning på det luksuriøse Hotel The Square, blev altså Dorthe, som har tænkt sig at invitere sin mand med.

En klog fætter

- Vi har endnu ikke fundet ud af, præcis hvornår det bliver. Kalenderen er lidt proppet for tiden. Men jeg glæder mig meget, siger Dorthe, som dog ikke helt har overvejet, hvad hun gerne vil tale med de to kendte om.

LÆS OGSÅ: 3-årige Selma hjælper andre børn med kræft

- Nej, jeg er helt blank. Men det skal nok blive sjovt. Bubber er så charmerende og umiddelbar. Jeg kan rigtig godt lide de udsendelser, han har lavet i fjernsynet. Han er en klog fætter med en enorm empati og en stor nysgerrighed, så jeg er stensikker på, at det nok skal blive en god aften, kommer det fra den glade vinder af auktionen, som medgiver, at godt 21.000 kr. selvfølgelig er mange penge for en middag - men, som hun siger:

- Det er jo for en god sag!