En mors desperate nødråb

22-årige Charlotte fik stjålet sin taske i cafeteriaet på sygehuset. Irriterende for alle, men for Charlotte var det et ødelæggende angreb midt i kampen for hendes alvorligt syge baby, Olivia. For i tasken lå blandt andet hendes mobiltelefon med hundredvis af billeder af Olivias kamp for livet.


-Behold bare mit ur og mine penge. Jeg vil bare gerne have min taske tilbage og dermed billederne af min alvorligt syge datter, som kun er 10 uger gammel. Sådan skriver 22-årige Charlotte Jowett fra Manchester i England i et desperat nødråb på Facebook, hvor hun indtrængende beder tyven om at levere billederne tilbage.

Har mistet hundreder af billeder

Hun fik et chok, da hun opdagede, at en eller anden havde taget hendes taske, præcis den morgen hendes lille datter, Olivia, gennemgik endnu en hasteoperation i forsøget på at sikre den lille pige et nogenlunde normalt liv. I sin nervøsitet glemte Charlotte tasken i cafeteriaet, godt nok opdagede hun det efter få minutter, og løb tilbage til cafeteriaet men forgæves. Tasken var forsvundet.

Læs også: Jesper: Man bliver i så godt humør

-Jeg har mistet hundredevis af billeder. Og de har alle sammen en helt speciel betydning for mig, siger Charlotte til avisen Daily Mail.

-Jeg bebrejder mig selv for at glemme tasken. Men jeg synes, at den der tog tasken, er sunket utrolig lavt. Det er et børnehospital, og ingen er der, fordi de har lyst til at være der. Jeg havde siddet og grædt i cafeteriaet den dag, og jeg tænkte ikke klart.

Tæt på at miste Olivia

Læs også: Nu ser jeg kun mine børn i drømme

-Vi har været meget tæt på at miste Olivia, og jeg har hele tiden taget billeder med min telefon for at forsøge at fastholde så mange øjeblikke i hendes liv, som jeg kan. Et af de mest værdifulde billeder for mig er det allerførste familiebillede. Det blev taget, da Olivia var bare få timer gammel, før vi vidste, at hun var syg, og før hun blev hasteindlagt på børnehospitalet. Det er nu blevet stjålet, og det kan aldrig erstattes, siger hun.Olivias far og mor, Nathan Lund og Charlotte Jowell, håber de får deres u-erstattelige billeder tilbage. (Foto: Polfoto)


Olivia blev født med misdannelser i tarmene. Det betød, at hun ikke kunne spise, og hver gang Charlotte prøvede at give Olivia mad, kom det hele op igen. Olivia måtte på operationsbordet, og det har hun nu været fem gange i sit korte liv.

Håb for lille Olivia

-Det er en hård oplevelse for alle, og der er så mange familier, der må gå igennem hårde tider. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan nogen overhovedet kan stjæle fra et sted som et børnehospital, siger Charlotte.

Læs også: Ung mor fik tvillinger 13 uger før tiden

Hun har lagt et desperat nødråb på Facebook for at få sine billeder tilbage. Men endnu uden held.

Til gengæld er der håb for lille Olivia, og for Charlotte og hendes partner og far til Olivia, Nathan Lund.

-Hun må levet resten af livet med en forkortet tarm, og skal altid være på en speciel diæt. Men jeg håber, Olivia ellers vil blive rask. Lægerne mener, hun kan komme hjem i slutningen af september, siger Charlotte til Daily Mail.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-