Fly vendte om så bedsteforældre kunne sige farvel til døende barnebarn

Bedsteforældre fik en sms om, at de skulle skynde sig til hospitalet, for deres barnebarn var meget sygt. Piloten tog en hurtig beslutning og vendte flyet om.

Bedsteforældrene var lige gået ombord på flyet fra Manchester til Australien og skulle til at slukke for deres telefoner, mens flyet begyndte at køre hen til landingsbanen. Parret så, at der var et ubesvaret opkald fra deres svigersøn.

Barnebarn var dødende

- De kørte på landingsbanen, da de fik en sms, hvor der stod, at deres barnebarn var på intensiv, og de var nødt til at komme med det samme, fortæller Becky Stephenson, som er familiens rejsearrangør.

LÆS OGSÅ: Fem fremmede ammede hendes søn

- De viste beskeden til personalet, som talte med kaptajnen, og han vendte flyet om, siger hun til The Independent.

Piloten kørte tilbage til gaten, mens personalet sørgede for, at parret fik deres baggage og fik dem hurtigt gennem lufthavnen og hen til deres bil, så de kunne køre direkte hjem.

Taknemmelige bedsteforældre

Deres barnebarn døde dagen efter, den 31. marts, dagen hvor parret efter planen skulle være ankommet til Australien.

Parret ønsker ikke at få deres navne frem, men de er taknemmelige for, at de fik lov til at sige farvel til deres barnebarn.

LÆS OGSÅ: Far til fire kæmper for sit liv

- De var så glade. De havde slet ikke regnet med, at personalet ville hjælpe dem så meget. De gyser ved tanken om, hvad der ville være sket, hvis de ikke havde fået lov til at stige af flyet, siger hun.

Etihad Airways vil angiveligt lade parret bruge deres flybilletter på et senere tidspunkt, så de kan komme til Australien, hvor de har familie.