Hvor er min datter

14-årige Mathilde Marie S. Nielsen har været forsvundet i mere end en uge. Nu efterlyser hendes fortvivlede forældre datteren både på Facebook og gennem medierne.

- Vi har det forfærdeligt. Vi har lige holdt konfirmation for Mathilde for fjorten dage siden, og der havde Mathilde det rigtig godt, og alt gik fremad. Hun er lige kommet til den her institution, og det gik godt. Så det er et tilbageslag og en overraskelse for alle, siger Per Nielsen til dagbladet BT. Per Nielsen er far til Mathilde på 14 år og er i offentligheden kendt som fodboldspiller. Han arbejder da også i dag som træner i Hvidovre.

Tidligere forsvundet

Nu fortæller han om sin fortvivlelse over ikke at vide, hvor hans datter er og over ikke at vide, hvad der sket med hende. Mathilde har været forsvundet i mere end en uge.

LÆS OGSÅ: Gommen aflyste - tog på fisketur

-Det er virkeligt frustrerende, siger Per Nielsen.

Mathilde bor til dagligt på en institution i Jylland, fordi hun har det faderen kalder psykiske udfordringer. Mathilde har tidligere været forsvundet i kortere perioder, men det er altid forfærdeligt for et forældrepar ikke at have kontakt til deres børn.

Tror ikke hun er i fare

LÆS OGSÅ: Jessica vil nå at se Legoland
Per Nielsen mener, at politiet ikke gør nok for at finde hans datter. Bjarne Askholm fra Midt- og Vestjyllands Politi forklarer i BT, at pigen er efterlyst over hele landet, men at de ikke har sat en mere omfattende efterlysning i gang, fordi de ikke har grund til at tro, at Mathilde er i fare.Mathilde er 14 år, 173 centimeter høj, har brunt hår og grønne øjne.

Hvis du har set Mathilde, opfordres du til at ringe til politiet på 114.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-