Jesper kan glæde sig

Nu er der kun få dage til, at Jesper Sørensens store drøm bliver til virkelighed. Han har længe arbejdet for, at få det internationale progeria-træf til Danmark, og selvom programmet endnu ikke er fuldt offentligt, er der ting at glæde sig til for Jesper, hans familie og deres mange gæster. Blandt andet skal de ud at køre i luksusbiler.

Jesper Sørensen og hans familie kan glæde sig til årets progeria-træf. Her er de fotograferet, til Ib Grønbechs støttekoncert for arrangementet. Fra venstre er det far, Niels, Jesper, bror Jacob og mor Jette.


Jesper Sørensen, 16, kan glæde sig til at komme ud at køre i luksusbil.

Jesper er ramt af den uhyre sjældne sygdom progeria, som populært sagt betyder, at han og andre med sygdommen ældes meget hurtigt.

Eneste i Danmark

Progeria er meget sjælden, og Jesper er den eneste i Danmark med sygdommen. I hele Europa findes der omkring 25, der er ramt af den genetiske sygdom. Derfor er det også meget vigtigt for Jesper og hans familie, at de nogle gange kan møde børn og unge med samme betingelser, som dem selv.

Læs også: Jesper slår alt

Hvert år arrangerer den internationale forening Progeria Family Circle et træf for alle i Europa med progeria inde på livet, og Jesper har deltaget flere gange. I år har Jesper kæmpet for, at årets træf skulle finde sted i Danmark. Og hans kamp lykkedes.

Ud at køre i Ferrari

Han fik samlet så mange penge ind, at han kan byde sine venner velkomne til Danmark. Programmet for træffet er ikke offentligt. Men enkelte begivenheder er der kendskab til. Blandt andet skal Jesper og de andre ud at køre i luksusbiler af mærkerne Ferrari, Corvette og Porche.

Læs også: Mor hånet for strækmærker

-Vi forsøger at samle så mange biler, som muligt, for at køre Jesper og hans venner en tur, siger Poul Erik Frydkjær fra Ferrari Owners Club i Danmark.

-Men vi får også hjælp. Der kommer også nogle fra Club Corvette Denmark, ligesom der også vil være nogle Porche-ejere, der vil køre tur med Jesper og hans venner.

Et smykke i sølv

Læs også: Børn fandt kæmpeskat
Deltagerne i træffet er også sikret et smukt minde om begivenheden. Ifølge Nordjyske.dk vil guldsmeden Kirstine Pepping fra Frederikshavn, forære alle de deltagende børn og unge et helt specielt smykke. Hver deltager får en halskæde i sølv med sit eget fingeraftryk på og teksten Denmark 2014.

Desuden skal deltagerne bo på Hotel Comwell i Rebild, der byder på masser af muligheder for et aktivt og sjovt ophold for alle deltagerne og deres familier.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-