Kører kvinder virkelig råddent?

Det er en almen sandhed blandt mange mænd, at kvinder har svært ved at køre bil. Men er det nu sandt? Ser man videoen, så er man ikke i tvivl om kvindernes dårskab. Men er der ikke noget galt med denne video? Døm selv

Hold fast, hvor er denne kvinde dårlig til at køre bil. Men er hun nu det? Eller er det hele blot et nummer for at udstille kvinder?


Femte gang er lykkens gang. Sådan er det i hvert fald for kvinden på nedenstående video fra youtube. Hele fire gange kører hun bilen frem, så benzindækslet vender bort fra benzinstanderen. Hun er med andre ord dybt til grint.

Er det fup?

Men ser man nærmere på videoen, så er der et par ting, der springer i øjnene - og måske er det hele blot sat op - altså et skuespil, for at få et godt grin af kvinderne.
Se vidoen igen. Bemærk, at den ikke er taget fra selv video-overvågningen på tankstationen. Men derimod fra en videooptagelse af selve overvågningsbillederne. Billedet ryster nemlig lidt. Det betyder, at mindst en (sikkert mænd) har stået klar med videooptageren på deres smartphone tændt og peget på overvågningsskærmen. Noget mystisk, da tankning jo normalt er en noget kedelig situation at filme - med mindre de allerede ved, at der vil ske noget. Nemlig et skuespil.

Hvorfor fniser de?

Bemærk også den indeklemte fnisen allerede, da kvinden kører ind første gang. Hvorfor denne fnisen allerede før, der er noget sjovt. Med mindre man er ved at sætte et nummer op og ikke kan holde tæt.
Tilbage står altså spørgsmålet. Kører kvinder råddent - eller bliver de udsat for drilleri/mobning fra mænd.
Vi kan lade Fatima, en af kvinderne i debattråden under videoen, få det sidste ord.
- Til alle dem, der siger, at kvinder er dårlige bilister. Rend mig i røven! Bare fordi EN kvinde glemmer, hvor hendes benzindæksel er, så betyder det ikke, at alle kvinder er dårlige bilister, lyder det vredt fra debattøren Fatima.