Kvinde dræbt og spist af sine hunde

Emmas to hunde kunne ikke klare, når hun fik et af sine epileptiske anfald. De så rødt. Desværre fik den unge mor til fire et anfald, mens hun var alene hjemme, og hundene var straks over hende. Naboerne hørte Emmas skrig og fandt hende bevidstløs med alvorlige bid i nakken og på kroppen. Hundene var begyndt at spise af hende.

27-årige Emma Bennet døde på hospitalet dagen efter af de dybe bid. Hun kom aldrig til bevidsthed, og kunne derfor ikke fortælle, hvilken af hendes to hunde, der angreb hende. Om det var hendes American Pitbull, eller hendes Staffordshire Bull Terrier.

Læs også: Sonja reddede sin mands liv, da han blev angrebet af en ko

Naboerne, der hørte Emma råbe "no! no! no! fra sit hus en formiddag, ringede straks 112. Da Emma ikke svarede på deres banken, sparkede de døren ind. Hun lå bevidstløs i en blod af pøl i entreen med hundene over sig. De er sikre på, at det var hendes American Pitbull, Dollar, der angreb.

Ville sælge aggressiv hund

Bare få dage før, havde Emma sat Dollar til salg på facebook for 750 kroner. Hun kunne ikke styre dens aggressioner, og hun var bange for at være alene med den. Dollar blev ustyrlig, når hun fik et anfald. Emmas kramper fik den til at se rødt.

Emma boede i huset i den engelske by Osmondthorpe i Leeds med sine fire børn og sin kæreste. Hun var alene hjemme, da hun fik et af sine epileptiske anfald. Der var ingen til at stoppe Dollars reaktion.

Farlig hund stak af

Da politi og ambulance dukkede op, stak en af hundene af. Politiet måtte lukke flere gader af, mens 15 betjente forsøgte at fange hunden. Det lykkedes og begge hunde er nu i politiets varetægt.

Læs også: Titusinde gadehunde skal aflives, efter en flok hunde dræbte 4-årig dreng

En nabo fortæller, at Emma og hendes familie flyttede ind i kvarteret for to år siden. Hundene var ifølge flere naboer meget skræmmende og tydeligvis farlige.

Dollar er altså ikke længere til salg. Nu vil obduktionen af Emma muligvis afsløre, om den var alene om at dræbe og æde sin ejer, eller om begge hunde skal aflives.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-